CebrailKaraka Ben 4’ Tarama testi yaptırdım donen sendrom riski çıktı 1.57 gibi bi risk bebegin suyundan ya cok korkuyorum bebeğime bişey olacak die ve sonuçlar kötü çıkacak die bi bilgisi olan duyan bu konu hakkında bana yardımcı olurmusumuz
MuratZeynepDiner CebrailKaraka bu testller kesin değil bu demek oluyor sizin çocugunuzun 57 doğumda 1 kişi down sendrmlu doğacak Allah bilir Rabbim çocugunza sağlık versin.amniyosentezden korkuyorsanz yurt dısına gönderilen testler var ondan da yaptırabilirsnz.fiatları 1000/2000 arasında değişiyor.Amniyosentez yaptıran annelerimzde var korkuldgu gbi bir işlem olmadgnı yazıyorlar onlarada danısın istersnz.
Kaderrakbas CebrailKaraka vizede denildi şu aldirmadik anne ve bebek için riskli olduğu için.Gelisimi çok güzel gidiyor 38+4 uz kalpten dua ediyoruz sağlıklı olması için doğuma 1 hafta falan kaldı
CebrailKaraka MuratZeynepDiner amino sentezden korkmuyorum ama yani böyle oluşta sonucu kaçta kaç çıkıyor
MuratZeynepDiner CebrailKaraka amniyosentez kesin sonuc dıyorlar.amniyosentez yaptırıpta cocgnda hiçbir şey cıkmayan o kadar anne varki bu forumda içiniz rahat olsun Allahın izniyle çocugunz sağlıklıdır
Cansummm Amniyosentez %100 sonuç veriyor diyor Dr lar tabi ama takdir Allah’ın inşallah hiçbirşeyi yoktur bebeğinin sorun çıkıp amniyosentezde hiçbirşeyi olmayan çok insan var dua et bol bol
CebrailKaraka Cansummm ewet ya inşallah bişey olmaz ya ilk gebeliğim allahtan gelen herşeye razıyım inşallah iyi sonuç verir ya 🙏🙏🙏🙏🙏
CebrailKaraka MuratZeynepDiner amin inşallah az da olsa içimi rahatladınız herkes bişey çıkmaz dio dünden beri Cok kötüyüm inşallah Allah’a inanıyorum 🙏
MuratZeynepDiner CebrailKaraka Allahın izniyle hepimiz bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağmza.kesin diye birşey yok 4lü testin yanılma payıda yüksek ama içiniz rahat etmckse yaptırın yada detaylı ultrason için iyi bir perinatolog bulun hatta istanbuldaysnz size önerebilirim
CebrailKaraka Kaderrakbas Allahtan gelen herşey belki sınıyor rabbim bizi 🤲 duadan başka bişey YÖK inşallah sizinde temiz çıkar
CebrailKaraka MuratZeynepDiner aynen istanbuldayım yarın aminosentez için hastaneye gidicez 🙏 Allahım hiç kimsenin emeğini boşa vermesin Rabbani herkesin çocuğunu sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah bizimde
MuratZeynepDiner CebrailKaraka 21 le 24 hafta arasında yapılıyor onu kaçırmayın cok önemli bütün organlarına teker teker bakılıyor.bezmi alemde banu hanıma yaptırdm prof dr.perinatolog cok iyi bir doktor hayatımda tandgm en iyi doktor.fiatıda diğer yerlere göre çok uygun
CebrailKaraka MuratZeynepDiner cok teşekkür ederim kesinlikle düşünüyorüm onu yaptırıcam inşallah bide aminosentez temiz çıkar inşallah ya 🤲🙏
MuratZeynepDiner CebrailKaraka çıkar Allahın izniyle bol bol dua edin Allah büyük haber verin mutlaka