Elif6161 Kızlar nefesim kesiliyo nefes alamıyorum bazen 32 + 5 haftalıgız benim gibi olan varmı acaba 😥
Asl_93 Elif6161 ben daha 22+1im yemin ederim artık burnum işlevini görmüyor diyorum 🤦🏻♀️ Devamlı kuruyor 🤷🏻♀️ Ağzım açık dolaşıyorum o da nafile 😔 hem boğaz kuruluğu faranjit yapıyor 😔 nasıl olacak böyle bi çaresi yok mu merak ediyorum 😔
Tumurcuq Elif6161 31+3 gunlym ve bendede oluyor bazen en cokda uzankli vazyetde…bide kizlar vajinamda sizlama var sanki sumukleri sizlyor gibi…böyle şey yasyormsnz sizde
Busrasalt Elif6161 canım bende öyleyim 21 haftalığım ama astımım var astım krizi geçirdim geçenlerde mahvoldum o yüzden nefes egzersizleri çok iyi tavsiye ederim
Elif6161 Asl_93 oy kuzum sen çok erken başlamış ya çok zor yeminle saga dön yok sola dön yok acaba diyorum kalp krizimi geçiriyorum çarpıyo bide kalbim nabacaz bilmem 😞
Asl_93 Elif6161 keşke bi çözümü olsa 😔 kilodan diyorlar alakası yok 🤷🏻♀️ 59 ile hamile kaldım 61.5 geliyorum şu an 2 buçuk kilo aldım inşallah birilerinin faydası dokunur 😔
Elif6161 Gizem3410 😄 nolcak hallerimz ya karnımda yok çok benim ama niye bu kadar zorlanıyorum anlamış dilim bebegin kafasıda aşada desem mideme bastırıyo yok ne desem yok😂
Elif6161 Asl_93 keşke canım seninki erken başladıgı için zorlancam biraz ben o haftada hamile oldugumu bile hissetmiyodum 😊
Elif6161 Busrasalt oy canım rabbim şifa versin dogru diyosun yapmak lazım bendede panik atak var nefes alsamda sanki alamıyorum gibi geliyo bana rabbim yardım etsn bize
ayseeyildiz 34+3 bende ayniyim bu gunlerde uykumda bile bogularak uyaniyorum surekli agzim acik mahvoldum artk. bi burun spreyi var doktor kullanma dedi ama nefes alamiyorum dayanamadgm bittigim anlarda kullaniyorum ve beynime kadar aciyor :)
ayseeyildiz Elif6161 iliadin diye bi sprey var 12 tl ama hamilelere onerilmiyor bunu soyliyeyim ama cok iyi aciyor en azindan geceleri bikac fıs tan bisey olmaz diye dusunuyorm