Hasderluna Ikincikezanne ben de sleepy düşünüyorum hem bezde hem ıslak mendilde içeriği temizmiş kaliteli de inşallah pişik falan yapmaz 😊
Ikincikezanne Hasderluna Ben sleepyden acayip memnunum çok güzel kaliteli ıslak mendilleride çok iyi 😊 ama sleepy’in fazla kampanyası olmuyor ama molfixsin a101 şok gibi yerdelerde baya kampanyası oluyor o yüzden kararsız kaldım bez konusunda. Ama ıslak mendil en iyisi sleepy 😊
Hasderluna Ikincikezanne artık internette falan kampanyaları takip ederim, hangisi uygun olacak bilmediğim için stok da yapmadım
Ikincikezanne Hasderluna bende daha yapmadım 2. Doğumum agustosta sadece bi paket molfix almayı düşünüyorum alerji vb bisey yapmazsa alırım gene 😊
Nurr Ben deneme ürünü sipariş etmiştim memnun kaldım 4 adet gönderdiler sızdırma, pişik falan olmadı bizde🌸
Leylus Hasderluna canım deneme ürününden ücretsiz aldım malzemesi çok kötü sert kullanmayı asla düşünmüyorum
Hasderluna Leylus sleepyle başlarım ben de sizin gibi memnun kalmayan çok var belki ilerde deneriz onu da
Fatovebebegi Hasderluna ben slepy beğenmedim dokusunu bence Doğumdan önce stok yapmayın belki bebeğinize prima pişik yapicak da canbebe iyi gelicek o belli olmuyor allahtan benim kızımın öyle pişik sorunu yok her bezi kullandım denemek icin
Hasderluna Fatovebebegi evet ben de öyle düşünüyorum ufak paket alıcam ilk başta sonra her yerde var bez zaten deneyerek buluruz en uygununu