Serpil64 Havvanooyeva ayyy böyle şeyler duydukça insanda heyecan daha da çok artıyor 🤣 Çikolata falan yiyiyor musun canım gitmeden
Serpil64 mertinannesii oy maşallah yakışıklı bir prens geliyor 🤩 bende erkek annesiyim ilk bebeğim erkek,harika bir duygu arkanda kocaman bir dağın olucak,inşallah hayırlı bir evlat olur,inşallah sağ salim kucağına alırsın canım benim🤩😍🥰🤲🏻
Serpil64 afyonlugelin git canım git ama gitmeden 1 saat öncesi falan bol bol yemek ve çikolata tüket inan işe yarıyor🥰😍🤩
Serpil64 fasulyemiz34 uygulamanı yeniden yükle canım bende de olmuştu bu sorun şok oluyordum sonra silip tekrar yükledim düzeldi bi dene istersen
Minnosminnak Serpil64 valla kol ağrısı diye gittim 😂 gebesin dediler bana bende şaşırdım üç yaşında kızım iki yaşında oğlum var smdi yine kızım olucak inşallah 😂🌺
Serpil64 Munireyazici ne kadar şanslısın canım ya Allahım tüm evlatlarına uzun ömürler versin,çok güzel bir duygu ben 2.kez anne oluyorum 3.de olsa düşünemiyorum kendimi 🤩😍
Minnosminnak Serpil64 evet ya eşime söyledim şaka sandı 😂 ne ara oldu nasıl oldu diuo bana ne blm ben yapan sensin dedm 😂😂😂😂 gülüyor çok mutlu oldu ama
Serpil64 Minnosminnak hahahaha şu an ben bile çok güldüm ya🤣🤣 harika birşey harika bir şok mutluluk,inşallah sağ salim kucağına alırsın canım benim çok sevindim senin adına,hep böyle güzel şoklar yaşatsın Rabbim🤲🏻❤️ Bu arada sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün🤲🏻😍
Minnosminnak Serpil64 amin inşallah canım 😂🌺 çok sağol baglatmayi düşünüyoruz artık üç çocuk yeter bence 😂 eşim de aynı kararda aslında 5 istiyorduk ama peşpeşe olunca vazgeçtik 😂