Serpil64 fasulyemiz34 ay nasıl dayanıyorsun canım ben 6 haftalık oluyorum içim şişti şimdiden meraktan 🤣
fasulyemiz34 Serpil64 ahaha valla ne biliyim son dakika güzel bence ama muhtemelen bizde öğreniriz eşim önceden bekleriz diyordu bugün öğrensek diyor 😂 Bi şey sorcam mesela geçen hafta 8 haftaydı kitaz yazıyordu 8+1 deüzüm yazdı neden öyle değişiyor bilginiz var mı mesela şuna incir eminim yarın daha ufak bi meuva yazcak kirazdan önce de öyle olmuştu
Delalozturk Bende dün öğrendim ilk bebeğimiz kızmış💞 14. Haftaya girdik bugün , 12 haftalıkken de %60 kız demişti doktorumuz 🤗
Sibeltugan Serpil64 cok teşekkür edrim 🌹tüm anne adaylarına rabbim bebeklerini sağ Salim kucaklarına almayı nasıp eder işallah
Emvey Serpil64 teşekkür ederiz amin rabbim hepimizin evlatlarını korusun sağ salim kucağımıza almayı etsin inşallah 🥰
Serpil64 ecehascelik ben cinsiyet için bir kerelik olsun özele gittim gittiğim gün erkek olduğunu öğrenmiştim ilk bebeğim de canım. Ama normal zamanlar için devlete gidiyordum. Çünkü devlette söylemiyorlar o açıdan özel çok iyi🥰
ecehascelik afyonlugelin afyon merkezdeki devlet hastanesi mi canım bende oraya gidiyorum hic memnun degilim hangi doktora gidiyorsun
Serpil64 Munireyazici ne kadar şanslısın canım ya Allahım tüm evlatlarına uzun ömürler versin,çok güzel bir duygu ben 2.kez anne oluyorum 3.de olsa düşünemiyorum kendimi 🤩😍
Serpil64 fasulyemiz34 uygulamanı yeniden yükle canım bende de olmuştu bu sorun şok oluyordum sonra silip tekrar yükledim düzeldi bi dene istersen
Serpil64 afyonlugelin git canım git ama gitmeden 1 saat öncesi falan bol bol yemek ve çikolata tüket inan işe yarıyor🥰😍🤩
Serpil64 mertinannesii oy maşallah yakışıklı bir prens geliyor 🤩 bende erkek annesiyim ilk bebeğim erkek,harika bir duygu arkanda kocaman bir dağın olucak,inşallah hayırlı bir evlat olur,inşallah sağ salim kucağına alırsın canım benim🤩😍🥰🤲🏻
Serpil64 Havvanooyeva ayyy böyle şeyler duydukça insanda heyecan daha da çok artıyor 🤣 Çikolata falan yiyiyor musun canım gitmeden