Nurlu66 kaç haftalıksın biz 40+1 olduk doktor 40. Haftayı doldursun dedi son 6 diyorum ama siz kaça kadar bekliyceksiniz

_zehra_ genelde 41+0 oluyo kimisi 41i dolduruyo ama çok nadir 41 den hesaplayabilirsin

Zeynep0135 planlı sezeryanları pek 41 e ladar beklemiyorlar devlette planlı oldupu için 39 dan sonra uygun bir güne gün verip alıyor bazen bebeklerin suyu falan gelince daha da erken olabiliyor tabi

Eylulm_4820 ahh ahh gelmiyor tatlım bende çok hissetim erkenden doğacak doğar diye ama 40 oldu hala tık yok 🤷‍♀️ hele de kız erken olur diyorlar ama bizim kız biraz erkek damarlı olacak anlaşıldı 🙈

Ececik07 ferah tut içini hayırlı doğumlar olsun sağlıklı olduktan sonra takma kafana gelir geçer bir an önce

Yvsbsra 54 💙 Ortalık çok fena eşim eve, ebe ve doktor getirelim Doğumda demeye başladı 🤦🏻‍♀️ İnsallah bir an önce düzelir herşey

Cumaserife yaa benim kızda mı öyle olur diyorsun kuzum 😅 sağlıkla gelsin kuzularda bekleriz artık napalım🥰

Yvsbsra uygulamaya gore 67 ama palanli sezeryan olucagim icin 57 diyelim😊

Yvsbsra oğluma kavuşmama son 55 gün rabbim sağ saglim kuçaklarimiza almayı nasip etsin inşallah anneler 🤰

Yvsbsra son 13 günümüz var ama bisey sormak istiyorum simdi biz 38+2yiz 38. Hafta bitti 39.haftadan günmü almış olduk Bi aydınlatablirmsiniz beni ya 😩