kartanesi26 betul-123 hahha benimde öyleydi cnm 35. Haftama girdim artik baya baya belli.oldu birden büyüdü 😂😂😂😂 kimse inanmiyor 8 aylik olduguma
Gulsevin betul-123 bende 16+3 ilk gebelik ve karnım hiç yok. Bence harika bişe. Hem hamilesin. Hem belli değil. Tadını çıkar 😉
GamzeKrtglu Blackkcat Bende öyle 11. Haftamdayım epey belli suan karnım. Kimi gazdır o dedi ama bildiğin göbek 😂
Deletedmom411 Ilk hamileligimde 24. Haftada çıkmıştı şimdi 11 buçuk haftaligim 3. Hamileligim şimdiden belli 🤪
betul-123 Deletedmom411 ilk gebelikte geç çıkarmış karın kasları esnek olmuyormuş 🤗 ikincilerde çabuk çıkarmış öyle biliyorum
betul-123 GamzeKrtglu benim hem biraz boyum uzun hemde zayıfım kendimi böyle avutmaya çalışıyorum ama hastanedeki gebeleri gördükçe özenmiyo değilim 😂🙈
1104 betul-123 benimde öyle 16+5 oldum ortada göbek yok akşamları yemek yiyince şişiyor sabahları hıc bsy yok
asmitaskiran Benim de nerdeyse 22 hafta dümdüzdü 😂 çok üzülüyordum. Her gören aaa karnın hiç çıkmıcak galiba diye yorum yapıyordu bi de o kadar üzülüyordum ki. Sonra 22-23 haftada pat diye çıktı kocaman olduk 28 haftalığız ☺️❤️❤️
betul-123 asmitaskiran umarım benimde öyle olur doktora da sordum karnım niye çıkmıyor diye güldü bana 🙈🤷♀️😂
betul-123 Deletedmom411 tabikide orası öyle yavrularımızı iyi olsunlarda yeter hiç göbek olmasada olur 🤗
RuzgarsMommy Bu göbek enine dogru yayildi sanki belim kalinlasti yanlarım doldu gobis de var biraz dar giyince cikiyor sadece 18 olduk 😁
Sedley betul-123 Pıt pıt hareket etmese kendimi hamile gibi görmicem 🤣🤣 hem göbeğim hiç yok hemde hala kasığımda bebek ne zaman yukarı çıkacak bakalım 🥰🥰