Sareninannesi @pamuksekerinannesi bizde nisan bebişiydik cok birşey kaybetmedik ama 31 marttda kabustuk çok şükür. Rabbim hepinize hayırlı kavusmalar bnasib etsin 😇
pamuksekerinannesi Sareninannesi Gözün aydın cnm😍 Hayırlı evlat olsun sağlıkla büyüsün İnşallah🙏 Darısı başımıza olsun İnşallah
pamuksekerinannesi Tgb Kıyamam ya bi kaç güne bende aynı morotona giricem yoksa suni sancıyı vercekler 🙈 Ben zaten her şekilde korkuyorum Sezeryan dahi olsa korkuyorum 🙈 Allah hepimize yardım etsin İnşallah 🙏🙏
pamuksekerinannesi MrTGcE Bana söyledi canım.. Normal yaparsın dedi.. Hatta sen normal yapmazsan ayıp edersin yazık edersin filan dedi baya cesaretlendirdi gaza geldim o an doğurmak istedim😂 Ta ki devlette muayane kadar.. Sen çatı muayenesi olmadın mı cnm?
MrTGcE pamuksekerinannesi hayır olmadım daha canm çarşamba günü gidicem dr söyler dimi çatı muayenesi yaptıktan sonra normalmı sezeryanmı diye?
pamuksekerinannesi zuhal07 Yaaaaa çok güzel denk gelmiş İnşallah 30 Nisan da doğar da size en güzel yıldönümü hediyesi olur🙏😍
pamuksekerinannesi Mmnuvver Bol bol yürü cnm.. Doktorum bana 36.haftamda günde en az 2 saat yürü ki bekleme 40.haftayı dedi.. Ama hastalandım çok fazla yürüyemiyorum bu ara.. Bebek inmiyor öylece bekliyor cadı..
Mmnuvver pamuksekerinannesi ah keşke yürüyebilse sancı bırakmıyo ki hiç. Bugün doktor muayenem vardı oda bol bol yürü çömel kalk egzersiz yap dedi bakalım biram önce gelsin istiyorum artık o yüzden yapmaya çalışıyorum
pamuksekerinannesi Balkizim61 Sağlıkla gelsin de İnşallahhh kızlar erken gelir 40.haftaya beklemez diyolar ama benim kinin pek niyeti yok keyfi yerinde görünüyor 😒😂
Balkizim61 pamuksekerinannesi Hergün dogurcakmis gibi hissediyorum zaten ara ara belime kasigima agri girdikce. Dogumuma kayinvalidem ablamlar gelcek Türkiyeden daha beklesin diye dua ediyorum bende 🙈 hastane hediyelikleei hazir degil 😂🙈 Saglikla kavusalim insallah hepimiz yavrularimiza. Son günler dinlenebildigimiz kadar dinlenelim ileriki aylarda ayaracagiz 🤭😊
pamuksekerinannesi Duyduy Maşallah 🙏 Sağlıkla gelsin İnşallah tarihin net olmaması her an gelebilecek olma ihtimali çok heyecan verici dimi😍
Duyduy pamuksekerinannesi evet aynen öyle içim ürpermiyor değil 😊 Başlıgı görünce derin bir nefes aldm zaten 🤭
TBsra pamuksekerinannesi Amin canım inşallah sancılarım başlıyor sanki saat 2den beri belimden vuruyor
pamuksekerinannesi TBsra Ben bile 38 haftalıkken bi an önce doğsun istiyorum seni çok iyi anlıyorum😍😍
pamuksekerinannesi ikizannesiFilizkaradogan Gün geçtikçe heyecan daha da çok artıyor Allah bi avazda kurtarsın İnşallah cnm🙏😍