pamuksekerinannesi Tgb Hahahha yok yok koşma da merdiven çok işe yarıyormuş diye duydum sen merdiven çık 😍
Tgb pamuksekerinannesi 🤣🤣 hizli hizli bir tur yaptim 2 turluyacagim oturdugum yeri anca yurudukce oluyor sanci durunca bisey yok 😂
Umuturkan Kızlar bende naspse persembe sezeryan olucam 38.3 de ıkı gun once nişanım geldi azar azar acık renktı şimdi ise kavoboya gırıp cıkıyorm hafıf renk degsklgı oldu ne pembe ne krmızı bır akıntı gbı bısey gelıyor tedrgnm ne olabıler
cannarz pamuksekerinannesi valla bizde öle 4 sene görüştük 🤭🤭 ama ozamanda daha var diodum ne yalan söliim çok korkuodum ewlilikten 🙄🙄 Nasip ya yapacak bişe yok daha bilinçliyiz en azından böle teaelli ediom kendimi 🤣🤣🤣
pamuksekerinannesi cannarz Hahahaha aynen iyice huylarını sularını tanıdıkta öyle evlendik boşver en güzeli 😂 Artık bi bakışından Ne demek istiyor anlıyorum 😂😂
pamuksekerinannesi Tgb Sen 10-15 defa merdiven in çık sabaha doğurursun gibime geldi😂 Benim bile binayı turlayasım geldi 😍😂
TBsra pamuksekerinannesi Amin canım inşallah darısı tüm hamiş annelere yatılım yapıldı sabaha kadar bekleyecekler eğer sancım gelmezse suni sancı verilecek inşallah gerek kalmaz
pamuksekerinannesi TBsra İnşallah kendiliğinden gelir sancı ve bi avazda kurtulursun 🙏 Bizi haberdar et güzel haberlerini bekliyoruz cnm sağlıkla gelsin kuzucuk İnşallah 🙏🙏
pamuksekerinannesi Tgb Kıyamam ya bi kaç güne bende aynı morotona giricem yoksa suni sancıyı vercekler 🙈 Ben zaten her şekilde korkuyorum Sezeryan dahi olsa korkuyorum 🙈 Allah hepimize yardım etsin İnşallah 🙏🙏
pamuksekerinannesi MrTGcE Bana söyledi canım.. Normal yaparsın dedi.. Hatta sen normal yapmazsan ayıp edersin yazık edersin filan dedi baya cesaretlendirdi gaza geldim o an doğurmak istedim😂 Ta ki devlette muayane kadar.. Sen çatı muayenesi olmadın mı cnm?
zuhal07 pamuksekerinannesi 30 Nisanda kısmetse gelecek yani 28 gün var tabi erken gelmezse.. Aynı zamanda evlilik tarihimiz.. ❤👪👶
pamuksekerinannesi zuhal07 Yaaaaa çok güzel denk gelmiş İnşallah 30 Nisan da doğar da size en güzel yıldönümü hediyesi olur🙏😍
Neslihanasya Kizimveoglumm seninle aynıyız benmde yarın kontrolm nezmna gelrse artk 🙈 heycnlym korkyorm merklym inş hayrlsyla gözmzü açp kapyncya kadr Doğar 😘
Mmnuvver pamuksekerinannesi 23 günüm var gözüküyo ama bende artık gün sayıyorum gelsin biran önce😫tabi nasip belki daha erken belki daha geç gelir
pamuksekerinannesi Mmnuvver Bol bol yürü cnm.. Doktorum bana 36.haftamda günde en az 2 saat yürü ki bekleme 40.haftayı dedi.. Ama hastalandım çok fazla yürüyemiyorum bu ara.. Bebek inmiyor öylece bekliyor cadı..
Balkizim61 pamuksekerinannesi Bizimde son 18 gün. 20 Nisanda tahmini dogum bakalim kizimiz ne zaman gelmeye niyetli 🙈🙆🏽♀️👧🏻
pamuksekerinannesi Balkizim61 Sağlıkla gelsin de İnşallahhh kızlar erken gelir 40.haftaya beklemez diyolar ama benim kinin pek niyeti yok keyfi yerinde görünüyor 😒😂
Duyduy Son 25 gün kalan süre 25gün diyor ama bende de biraz erken gelecek hissi var. Bebegim uzun boylu maşallah 😊 55cm dogar bu diyor doktorum 💕
pamuksekerinannesi Duyduy Maşallah 🙏 Sağlıkla gelsin İnşallah tarihin net olmaması her an gelebilecek olma ihtimali çok heyecan verici dimi😍
TBsra pamuksekerinannesi Amin canım inşallah sancılarım başlıyor sanki saat 2den beri belimden vuruyor