Ozqemrt meliccccc ben teste kanamayla gittim canım olmadı diye gitmiştim şuan 25 haftalığız umarım bebişin seninledir
DamlaNur29 meliccccc inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın canım cok sevindim dikkat et ilişki yapma ben 3 ayı gectim hala yapmıyrm doktora sormadım bişeyde demedi bebegimden önemli degıl ve iş yapma yat yani ben hep yattım canım
meliccccc DamlaNur29 amiin canm allah razi olsun.🥰. insallah saglikli bisekilde bebegime kavusuyumda iliski hic aklimizda degil canm cok zor bulduk zaten rabbim kavusturmayi nasip etsin insallah🧿🤰🙂
Nehirr88k meliccccc cok sevindim senin adina canm bniim🥰🥰 Allah sagsaglim kucaginada almayida nasip etsin insallah 🤲
hayalsu meliccccc çok sevindim inan transferin kaçıncı günüydün meraktan ölüyorum bende bir test mi yapsam acaba
sonsuzlukk Ayyy nasıl sevindim anlatamam. Tüp bebekte genelde böyle oluyo demekki :) benim gibi oldu bak yerleşme kanamasıymış. Çok şükür. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
meliccccc sonsuzlukk yaa sizin o guzel kalbinizden operim yaa cok moral verdiniz bana cok saolun allah razi olsun amiin insallah🥰🥰rabbim herkesin evladini saglikla kavustursun insallah🥰
hayalsu meliccccc amin canım benim benimde 5. Günüm zaman geçmiyor sanki dikkat et sende bundan sonra yine tedbiri elden bırakma
Derin_Demir meliccccc ayyy bide ikiside tutunduysa 😍😍 annem yanımda anlattım ona anlatırken gözlerim doldu yemin ederim. Sanki kendim aldım haberi.😍🥰 İnşallah cuma günü güzel artış olur 😍😍😍 6. Haftada da kalp atışını duyarsın 🤲🤲🤲