YagmrK meliccccc sen arada hastanenin internet sitesinden sonucu kontrol et erken çıkabiliyor ben dakika başı sayfayı yeniliyordum 😊
meliccccc Nehirr88k Derin_Demir mmylmz Aydanaydn Yaman YagmrK Hayalist sonsuzlukk Dlktpl Nehirr88k Sans-2020 Busracetin DamlaNur29 muciiiizemmm Sedatadik Tedirgin2 Melikegmscskn Sedatadik YagmrK Rabbime cok sukur🥰hamileyim kizlar binlerce kez sukurler olsun🥰yerlesme kanamasiymis minigim korkuttu beni ama sonuc pozitif🥰🥰dua eden moral veren herkesten allah razi olsun kizlarr🥰🥰
Yaman meliccccc gozunaydin cnm cok sevindim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin🙏🙂 kac cikti sonucun
Aydanaydn meliccccc yaaa çok sevindim gözün aydıııınnnn 🤗🤗 bundan sonra kanama olursa korkma stres yapma sakın ayakların yukarda bol bol dinlen yemek bile yapma kalp atışını duyana kdr sürekli dinlen 🤗
Efesevim meliccccc değerin çok güzel maşallah benim 36 çıkmıştı 9.gün şuan 37 haftalığım inşallah seninde bugünlerini görmen nasip olur bundan sonra dinlen stres yok miniğini düşün hep hayırlı olsun 🌹
mmylmz meliccccc 10 haftalığım ben şükürler olsun herkese nasıp olsun Allahım sağ,sağlım kucağımıza versın