Sonsuzkez1 Jel kullanıyormusun vajinal ondanda olabilir. Yerleşme kanamasıda olabilir ferah tut içini. Rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsin.
meliccccc Sedatadik Tedirgin2 Sonsuzkez1 hayalsu Derin_Demir muciiiizemmm Melikegmscskn Kan verdm kizlar sonucu bekliyorum😞😞
Tedirgin2 İdrar testin de çıkıyor genelde benim 7.gun de belli olmuştu tutup tutmadığı ayrıca yerleşme kanaması olabilir çok az miktarda kahverengi ve pempemsi geliyor
meliccccc Nehirr88k Derin_Demir mmylmz Aydanaydn Yaman YagmrK Hayalist sonsuzlukk Dlktpl Nehirr88k Sans-2020 Busracetin DamlaNur29 muciiiizemmm Sedatadik Tedirgin2 Melikegmscskn Sedatadik YagmrK Rabbime cok sukur🥰hamileyim kizlar binlerce kez sukurler olsun🥰yerlesme kanamasiymis minigim korkuttu beni ama sonuc pozitif🥰🥰dua eden moral veren herkesten allah razi olsun kizlarr🥰🥰
Sedatadik meliccccc sen takip et ozaman ama yat dinlen bencr yerleşme kanaması kan vermiyosan bi test yap evde
muciiiizemmm meliccccc Çok iyi yapmıssın kafayı yemektense evde sonucu öğrenirsin 🙏🏻 İnşallah güzel haberlerle dön dualarım seninle ne zaman çıkıcak acildemi verdin🤲🏻
Derin_Demir meliccccc iyi yapmışsın canım merakla bekliyorum sonucu. Ama nolur sonuç ne olursa olsun sen kendini bırakma.
DamlaNur29 meliccccc canım benim üzülme benimde oldu pembe geldi ilk sonra kahveye döndü 2 gün sürdü kahve leke yerleşme olabilir olumlu düşün inşallah moralini bozma hersey allahtan
Busracetin meliccccc hakkinda hayirlisi olsun canim , insallah yerlesme kanamasi olmuş gelip geçmistir
sonsuzlukk meliccccc. İnşallah pozitif sonucu alırsın. Bende şeffaf akıntı içinde kan gelince tutmadı diye ağlamıştım. Ama meğer tutunmuş meleğim. Yerleşme kanaması olabilir.
Sans-2020 Vajinal jelde ve ilaçlarda yapabiliyor hiç korkma dinlen uzan ve dua et inş güzel sonuç alırsın 🤲
Nehirr88k meliccccc insallah bebislerin sımsiki tutunmuştur canm bnim stres yapma güzel düşün güzel olsun 🤲
meliccccc sonsuzlukk yaa insallah canm insallah benmkide o sekildir😞kani gorunce nasil agladim varyaa😞😞
Hayalist meliccccc içini ferahlık tut gelmiyorsa yerleşme kanaması önmeli olan gelen kan miktarı. Durmuşsak sıkıntı yol 🙏🤲🏻