Elifaydogan06 Günaydın bebeğinizin kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz 5+5 gittiğimde bebeğimiz belli olmuyordu doktorumunz 10 gün sonra gel demişt ama ben 8.9 haftalarda gitmeyi düşünüyorum şuan 7+3
Gokceylmazz Elifaydogan06 bende 5+5te gitmiştim görünmemişti 6+6da gittim duyuldu canım seninde artık duyulur gidersen. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😊
Elifaydogan06 Mervenur_kcbs canımm bugün doktora gittim daha doğrusu randevum 25 Mart’ı iptal oldu başka doktora gittim şansıma cihazın ses şeyi arızalıymış 😆 ama bebeğim net görünüyor artık şükürler olsun kalp sesini de duyarız başka bir doktorda 🙏 boş gebelik değilmiş çok korkuyordum
defnemila Elifaydogan06 5. Haftada keseyi gördük normalde haftaya gel demişti ama ben 7. Haftada gitmiştim o zaman duyduk
Hashasim2020 7+0da gördük ama doktor sesini açmadı 12. Haftaya kadar bebeğe zarar verir diye açmıyorum dedi ultrasonda atışını gösterdi 🥰
Hashasim2020 Mervenur_kcbs yok kız benim bütün arkadaşlarım hep dinledi hatta dinlemeyen duymadım benim doktor bi değişik 🤣
Elifozmen33 Elifaydogan06 benim de suan 7 +3 ben 6+5 ken gittim makina algiladi ama 10 gun sonra daha net duyariz dedi bende bekliyorum dinlenek icin 😁
Mervenur_kcbs Elifaydogan06 ya inşallah en kıza zaman da duyarsın en güzel sess ama sağlık ocağından da dinleyebiliyormuşsun burda okudum ben ağrım var diyorsun kalp atışlarına bakabilirmyz diyorsun zAten kalp atışı varmış birtek görüntü yokmuş