Liya_ 35 haftalık hamileyim. Eşim yatağa yattığı anda horlamaya başlıyor ben zor uykuya dalıyorum o horladıkça ben uyuyamıyorum, sinirlerim alt üst oldu var mı benim gibi sorun yaşayan😔
Yildizim Liya_ Aynı dertten müzdaribim😔bir de benşm 14 aylık bir oğlum var eşim her horladığında uyanıyor. Nasıl bir şey ise sağına yatsa horluyor sola yatsa horluyor her pozisyonda başarıyor bunu. Bazen ağlayasım geliyor o derece sinirim bozuluyor😭bir de üstüne ben horlamam diyor tabi videosunu izletince utanıyor ama yine aynı
_mrv Liya_ benim eşimde aynı 🤦🏻♀️ Sırt üstü yatınca horluyor yan yatınca horlamıyor ben bunu keşfettim 😄 seninki de öyleyse söyle yan yatsın sağa yada sola dönsün
Liya_ Yildizim Allahım yalnız değilmişim nasıl mutlu oldum şuanda🤗 acil bir çözüm bulmak lazım o horladıkça parçalayasım geliyor
Tbaaa Liya_ ben dönerken hafif çarpıyorum uyuyormuş gibi yapıyorum hafiften uyanır da o ara susarsa uykuya dalarım diye 😂 yastığını kafasının altındayken sallıyorum, öksürüyorum falan 😂 en kötü uyandırıp çok horluyorsun diyorum 😬
Liya_ _mrv yok benim ki yanda yatsa aynı her pozisyonda aynı. Evlenmeden önce ameliyat bile oldu burnundan boşuna olmuşsun diyorum 😁berbat geceler geçiriyorum
Deryadgm _mrv benimki de eskiden yan yatınca horlamazdı ama şimdi her pozisyonda horluyor öyle bi horluyor ki salondan duyuyorum şuan sesini gece boyunca dürtüyorum bide benle pazarlık yapıyor yatmadan önce aşkım beni uyandırma tamam mı uykum bölünüyor diyor😂 beni hiç uyutmuyorsun diyor utanmadan diyorum asıl sen beni uyutmuyorsun😂
Deletedmom137 Liya_ hahaha tam tersi dün gece eşim ilk defa horladığımı söyledi dalga geçti hemen bunu kabul etmedim😂😂😂😂
Liya_ Deletedmom137 Horlamayanlar daha iyi anlar bu durumu, zaman zaman benimde oluyormuş ama o tamamen yastıkla alakalı, bizimki her halükarda horluyor bide korkunç sesler çıkarıyor tedirgin oluyorum 🤣
Merveceeee Ayy benim eşim de horluyor dürtüyorim vuruyorum ama bana mısın demiyor hala aynı çözüm bulamadım
Meyrus33 Benim de horluyor ve o kadar sinirleniyorum ki vuruyorum bazen, yönünü değiştiriyorum yine aynı çıldırtıyor beni, bi ara şu burun bantlarından kullandı baya etkisi oluyor azalıyor horlama
Sinesine Ay biz de de horlama sorunu çok vahim evlenmeden önce ameliyat oldu ama banamısın dememiş sağ sol sırt üstü nasıl yatarsa farketmez horlatmayan yastık dediler aldık yok bant denedik yok çok kötü durum kbb doktorları küçük dil küçülterek horlam sorunu kalkıyormuş bi tek bu kaldı denenmedik (bu arada yan daire ye yeni taşınanlar var ah ah bi de o beyfendinin horlaması geliyor )bana sabahlar olmasın farklı öneriler varsa lğtfen paylaşın😉
Deletedmom138 Liya_ benimkide öyle hemde nasıl horlama anlatamam bildiğin kükrüyor, ama o kadar alışmışım ki ninni gibi geliyor 🤣
SedaveSusam Deletedmom138 ay buna bi ben alışamadım😂 şuan horluyor ve benim onu boğasım var asla uyuyamıyorum o horlarken nasıl uyucaksam zaten🙄
esrasfk12 Silikon uyku tıkaçları birebir onu al tak mışıl mışıl uyursun.otifleks ismi tıkacın hem kulağını agırtmıyor hemde cok güzel uyuyorsun