ElifKurtuldu Bende 2. Cocuguma hamıleyım 5 yasında kızım var 12.6 haftalıgım çarşamba gidicem doktora çok heyecanlıyım 😊
eCeCik Sultan42 allah kolaylık versin inşallah ikizlerine bakmanda🍇 evin şenlenecek birden ne güzel❤😂
YyEsra 8 hafta 1 günlük olduk 😌ilk bebeğim Inşaallah sağlığıyla gelir Inşaallah sağlıklı bir şekilde kavuşuruz hepimiz güzel anneler ❤ Cinayetini erkek hissediyorum eşimde erkek diyor Hayırlısı bakalım ne zaman öğreneceğiz heyecanlı bekleyiş 🤰🌹
EbruUslu FahriyeztrkYcel canım merhaba bende 12 haftalık gıttım vajınal ult kız dedı 13 den gıttım karından usg ıle erkek dedı hemde cok kesın konustu ben sımdı hangısıne guvenım sasırdım 😌
FahriyeztrkYcel EbruUslu bende o yüzden 12de ve 13.haftadakiler net olmadı diye doktorumun cinsiyet için 10 gün sonra gel demesine ragmen 16.haftamda gidicem normal randevumda yani 😃 diğer türlü çok değişik oluyo kız GİBİ erkek GİBİ ne demek ya kızdır ya erkek😅
EbruUslu SerapTadelenTtnc canım banada bır kız bır erkek dendı sıze ult cıkıntı gıbo bırsey gosterdı mı dr
Bilgee Bende ilk hamileliğim 15+2 deyim ne zaman gideceğimi bilmiyorum çok merak ediyoruz ama karar veremedik 🤗
Bilgee Brailolu ayy bende göstermez diye ya da göremez diye 16+5 de falan gideyim diyorum ama içim içimi yiyiyor tabi
Songul42 Brailolu benjm 2. 14+6 insallah az kaldi ama.cok merektayim doktorumuz 12. Haftada kıza benzetti ama kesin degil net bilgi 16.hafta dedi 1 kızım var bakalim saglikla doğusunda hayırlı evlat olsun önemli degil erkegide kızıda
EbruUslu FahriyeztrkYcel bende bugun tekrar gıdıp vajınal muayene ıstıycem kendı gozlerımle gormek ıstıyorum😂
Kbrazcan JuesiMelissa bana da 11+4 te aynısını dedi doktor İnşAllah gördüğü doğrudur değişmez hayırlısıyla 😍🙈