Brailolu Benim gibi ikinci çocuğuna hamile olup cinsiyetini çok merak eden var mı bir an önce ögrenebilsek keşke daha 6 haftalığız 🙈
TubaSari Brailolu bende öyleydim canim ruyamda falanda erkek goruyordum ama bi kizim vardi bi kizim daha olucakmis sagligiyla gelsinler insallah🙏
Msna Brailolu merhaba ilk içinize ne doğuyorsa sanki o oluyor çevremde herkesin öyle oldu Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin cümleye🌸
FahriyeztrkYcel Brailolu 15.haftamdayım ve hala öğrenemedim kısmetse 2 hafta sonra randevum 😊 bi erkek bi kız oldu bu haftaya kadar o yüzden beklemeyi tercih ettim randevumu nasılsa sağlıklı olduktan sonra hayırlısıyla hepsine razıyız o sadece heyecan oluyor 😍
Tugba33 Benimde 2.cocugum olacak Allah nasip ederse 7 haftaya girdim aynıyız bende meraktan delirebilirim😂😂
MerveNuralkan Haftamız 🙂 doktor erkeğe benziyor ama kesin değil dedi 3 hafta da bekleyeceğim mecbur 🙁
EbruUslu FahriyeztrkYcel canım merhaba bende 12 haftalık gıttım vajınal ult kız dedı 13 den gıttım karından usg ıle erkek dedı hemde cok kesın konustu ben sımdı hangısıne guvenım sasırdım 😌
eCeCik Sultan42 allah kolaylık versin inşallah ikizlerine bakmanda🍇 evin şenlenecek birden ne güzel❤😂
SerapTadelenTtnc 19 haftalık hamileyim bi erkek dendi bi kız renkli ultrasonu bekliyoruz ikinci bebeğim ve bende sizler gibi heyecanla bekliyorum 😊 bu Arada bi kızım var 😍
EbruUslu SerapTadelenTtnc canım banada bır kız bır erkek dendı sıze ult cıkıntı gıbo bırsey gosterdı mı dr
Melegimveben Brailolu 13. hafta erkek olduğunu öğrendim 14 te yine erkek denildi 16 yı bekliyorum ama anne hissedermiş bende erkek hissediyordum 🤗
JuesiMelissa Brailolu 12 haftamda çıkıntı gösterdi doktor bana sorarsan erkek dedi ama kesin değil yarın ikili testim var söylermi bilmiyorum çok heyecanlıyım hayırlısı artık
Kbrazcan JuesiMelissa bana da 11+4 te aynısını dedi doktor İnşAllah gördüğü doğrudur değişmez hayırlısıyla 😍🙈
Oglununannesi Brailolu benim de iki olacak inşaAllah ama ben öğrendim 🙂 bir oğlum vardı bir oğlum daha olacakmış inşaAllah Allah izin verirse 17+5 iz 🙂 23 yaşındayım sizin yaşlar kaç🙂