Merveyunus31 Yaman bende de öyle oluyor ama ah bu doktorlar ya :( bana inanmadı bende hiç keyfini çıkaramadım bağırsak hareketleridir dedim hep
Yaman Merveyunus31 bünyeye gore degisiyor bnce cnm bide karin kaslarina bagli bnce bnde bastan oyleydim ama gercekten gazla onu ayırt edebiliyorsun🙂
GokAnne Merveyunus31 canım benim inşallah en kısa zamanda hissedersin insan Saf saf gülmekten alamıyor kendini her hareket ettiğinde 🥰🥰
Merveyunus31 GokAnne amin canım benim ❤ 3 kere kaybettim daha once ilk defa bu kadar büyüdü bu 4.bebeğim o yuzden cok heyecanlaniyorum daha once 2 dusuk 1 kurtaj yasadim malesef allahim kimseye yasatmasin o yuzden cok ayri cok farkli heyecan benim icin
Yldrmbytkn Merveyunus31 sabırsızlanma annesi hissedeceksin benim gibi 30uncu haftada biraz dursanda uyusam evladım diye konusmaya başlarsın 😂😂
Merveyunus31 Yaman ben zayifim o yuzden galiba 13ten beri hissediyorum canım ama dediğim gibi bağırsak hareketleri dedi hep doktor ama değil işte eminim
Cemile27 Gözlerini kapat göz kapağına parmağını kat gözünüzü hareket ettir işte tam onun gibi bi hareket kuzum 🙈🥰 Merveyunus31
juliet Merveyunus31 bağırsak harekete sanabilirsin, küçük bi vuruş olabilir hiç belli olmaz bende 20de hissetmiştim
Cemile27 Merveyunus31 Bir makalede görmüştüm tatlım 🤗 bende merak ediyordum araştırıyordum ancak bu kadar güzel örnek verebilirlerdi sağolsunlar 🤗 şimdi 22+4 üz daha da sıklaştı ve gözle görülebiliyor darısı koca koca hareketlerine bebeklerimizin 🤗🙏🏻
Yaman Merveyunus31 o haftalarda ben hissetmedim cnm cok kucuk cunku o haftalar hisseden duydum ama bilmiyorum genee en net 19 dan sonra hissettim ben
Ilkanne03 Merveyunus31 bn 13 haftada hissetmeye başladım boyle miden hani grurdarda bisyler hisdersin ya öyle bise suan 17 haftadayım bildign dayak yiyom 7 /24 hic durmuyo
5463 Ilkanne03 asıl dayak 30 dan sonra başlıyo yaklaşık 4 gündür uykusuzum şuan 34 haftalık olduk evet çok güzel bi duygu ama acıdan ağladığım oluyo bazen içerde neler oluyo acba 😂😂😂🙈🤰
Pnr22 Merveyunus31 en net hareketi 18 ve 20. Haftalarında hissedersiniz pıt pıt vuruşlar oluyo sonraki haftalarda tekmeleri sert oluyo ,😊
Merveyunus31 Pnr22 ınsallah canım ya bende şuan hissediyorum da emin olamamıştım sayenizde emin oldum artık teşekkür ederim 💋