Ayse-gul Mrb kızlar doktor 22. Haftamda ayrintiliya girmemi istedi doç.dr Ali İpek önerdi gidediniz varmı fiyat konusunda bilgisi olan yazarsa sevinirim bide uygun fiyatli olan yerleride yazarsanız iyi olur ankaradayim
Buskprl Ayse-gul sincanda başak tıp merkezi var 160 tl ye yapıyordu. Etlik lokman hekim hastanesi 550 tl ye yapıyor, şehir hastanesi ücretsiz yapıyor
Snmdlbr Ayse-gul Ali İpek hoca sadece perşembe günleri Servet Ünsal Tıp Merkezinde oluyormuş orada muayene 430 TL ama kendi muayenesinde 500 TL bende tıp merkezinden randevu aldım perşembe günü gidicem gidenler çok memnun anlatıyor ama bakalım
Buskprl Ayse-gul ben şehir hastanesinde yaptırdım başka hastanede takipli olduğumu söyledim bilgileri, ultrason görüntülerini verdiler
Ayse-gul busraozercan iyimis fiyati ben. Daha fazla bekliyordum biraz maddi yondende sıkışık olduğumuz için tedirgin oldum açıkçası ama fiyat iyi arkadasm koruda 750 yaptrdi oyuzden yüksektir diye düşündüm
Derin_Demir Ayse-gul 500 tl nakit alıyo ben gittim iyiki de gitmişim. Sıkılmadan bunalmadan her sorunu cevapliyor. Tek tek anlatıyor
Snmdlbr Ayse-gul servet Ünsal tıp merkezini tavsiye ederim Ali ipek hoca perşembe günleri orada oluyor kendi muayenesimde 500 orada 430 boşa 70 TL fazla vermeyin
nazsimaova Ayse-gul ali ipek sanirim 500 tl ama bn sincan basak tip merkezinde yaptirdim 150 lira 20 ila 22.nci hafta arasi yapiyor orasi
nazsimaova Ayse-gul bn kendi doktorumun tavsiyesiyle gittim cok memnun kaldim yaklasik 30 dakika surdu