Ayseezengin 12 haftalık hamileyim lokman hekim hastanesine gidiyordum ama geçen gün acil birsey oldu doktora mesaj attık cevap vermedi yarın randevumuz vardı aradilar izne çıkmış ilgisiz olması aklımı karıştırdı yardım edin
Byzb1 Ayseezengin Medicalpark Ahmet Süha Özer’e gidiyorum çok ilgili istediğin de görüşüyor ve bir şey olduğun da kendisini arıyorlar ben çok memnunum kendisinden sormadan da cevaplıyor herşeyi.
Reyhan2805 Ayseezengin Aynı hastanedeki Meltem hanıma gidiyorum. Sen de ona geç. Ben çok memnunum. Elif hanım için de çok iyi diyorlar. Onu da düşünebilirsin.
NzlcnSrhn Ayseezengin bende ilk lokman hekime gittim ama çok ilgisizlerdi bnce.. medisise mine hanıma gidiyorum baya ilgili mesajlarıma direk cevap veriyor orayı önerebilirim .. medisis de medical park olmuş gerçi
Byzb1 Ayseezengin 200 küsür ben indirimli yararlanıyorum ama arayıp öğrenebilirsiniz hastaneden . Doktordan memnun kalırsınız değer .)
NAZLIMUSTAFA Ben sanatoryum göğüs hastalıklarında Cafer beye gidiyorum devlet hastanesi olduğu halde çok ilgili bir doktor ve eşinde yanında girebiliyor özelide var araştırmanı tavsiye ederim
Duygu0606 Edizim06 muayene ücreti ne kadar bende bakayım oraya bi benim gittigim hastanede yogun bakım yok çünkü
1bebekannesi Edizim06 Pınar hanımın hamile olduğu şeklinde yorumlar vardı. Bu konuda bilginiz var mı?
yaseminkerimoglu Ayseezengin Medikalpark Aylin Ayrım Hocaya gidiyorum tavsiye ederim, bir arkadaşta Ahmet Süha Hocayı yazmış o da çok iyiymiş. Bence küme istersen öncelikle muayene olmaya gidip deneyebilirsin ben öyle yapmıştım sonra karar verirsin ;)
Cansu77 Ayseezengin Aşkın evren güler ve çiğdem güler çiftine gidiyorum gayet memnunum tavsiye ederim çok ilgililer
Nur_nur06 Ayseezengin ben henüz başlamadım ama Ortadoğu ya gitmeyi düşünüyorum bütçeyi ayarlayıp günnur yüce ile görüştüm içime sindi görümcem de orda doğum yapmıştı memnun kendisi