Ebrubera Nhr682 bursada da fiyatlar farklı değil maalesef ve bu evde kalma zamanında gidipte riske atamam hiç bişeyi
Ebrubera Nhr682 ikili test yaptırdım bişey çıkmadı şükür, şu ana kadar da herşey normal haftasıyla uyumlu bi aksilik yok şükür hepsi allaha emanet 🙏🏻
Minnaksever Balıkesir’de prof.Ertan Adalı’ya gidiyorum ek ücret almadan 20 haftalık muayenede yaptı muayene ücreti 250 TL cihazı güzel ve özel muayenehane olduğu için kalabalık olmaz çok tercih edebilirsiniz
Semashn99 Tstnptt Evet Balıkesir Üniversite Hastanesi yazarsanız internete arama çıkıyor ücretli kısmını tuşlamanız lazım direkt Orkun Bey baksın istiyorsanız. Yoksa öğrencisi bakıyor diye biliyorum.
Mucizem7 Nhr682 Tstnptt Ben bandirma royale gidiyorum gürsel kurta muayene ücreti 100tl 9unda detayliya girdim şafak bey yaptı 400 tl çok da memnun kaldım yaklaşık 50 dakka sürdü çok ilgililer ve bebeğimin herşeyine baktılar.kesinlikle gitmelisin.gursel beyde detayliya girmeden ilgilendi.bebegimde birşey çıkmayınca tekrar gürsel beyle görüşmedim.
Tstnptt Mucizem7 ben şafak beye gidiyorum arasıra şimdilik devlette takipteyim 6. Aydan sonra oraya kesin geçmeyi düşünüyorum da 400 vermek yerine 120 verip kalanını da bebişe harcamak istiyorum biraz elimiz sıkışık buaralar diye
Mucizem7 Nhr682 nekadar sürdük sizin benim.girdigim.cihaz gayette ayrintiliydi.şafak bey yaptı yaklaşık 50 dakka sürdü ve herşeyine bakıldı bebgimin
Nhr682 Mucizem7 15-20 dk falan ama her muayeneye gittiğimde ayrıntılı bir şekilde ultrasonda bakıyor hayal beyy
Mucizem7 TstnpttBalikesiri bana da öneriler ama eşimle gidicem gelicem,yemek yencek falan bide hastaneyi ara bul bir sürü zaman ve yorgunluk diye burda yaptrdim. Ama şafak beyin kullandığı cihaz da yeni bi cihazdı ve ben çok memnun kaldım.sadce tavsiye için yazmıştım canm.kac haftalik hamilesin peki?
Semashn99 Tstnptt 20 dakika civarı sürüyor canım ben gittiğimde alıyorlardı ama şan virüsten dolayı bi uygulama varmıdır bilmiyorum
Tstnptt Mucizem7 şuan 15+3 cnm doktor 20. Haftada detaylıya git dedi de randevu falan erken alınması lazımsa diye erkenden araştırmaya başladım çok teşekkürler bilginizi paylaştığınız içinn siz kaç haftalıksnz
Tstnptt Semashn99 nasıl randevu alıyoruz nette hata veriyor sürekli sistemle mi alakalı yoksa gidip mi almamız lazım
rabia28 Tstnptt Balikesir Üniversitesi Hastanesinde Gurhan hocanın detaylı ultrasonu super. Cok ilgili ve tecrübeli biz memnun kaldık.
Tstnptt rabia28 araştırıcam cnm çok teşekkürler doktorum da balıkesir devlet hastanesinde orkun beyi önerdi
rabia28 Tstnptt Ok canim sen bilirsin ikisi de iyidir.Ben Gurhan hoca dan çok memnun kalmistim ,universite özeldeki muayenelere gore her zaman daha hesaplı,sezeryan yada normal dogum ücretleri de özel kadar yüksek olmuyor sana kalmış