Tstnptt Balıkesir şehir hastanesinde detaylı ultrason yaptırdığınız doktor var mı önerdiğiniz erdekten gelicem Bandırma devlette bkmıyolarmış özele de fiyat sorucam ama yine de şimdiden devletten her ihtimale karşı randevumu almak istiyorum
perihankrkya Tstnptt ben balikesirliyim canm özel sevgi hastanesi var iyi diyorlar devlet iyi değil diyolar ama bilemem
Semashn99 Tstnptt Bende Orkun Çetin e gitmiştim üniversite hastanesinde çok iyi bir doktor aşırı güven veren biri çokta ilgili tavsiye ederim 120 tl idi ücreti internettende yorumlarını okuyabilirsiniz
Nhr682 Tstnptt Ben bandırma özel hastanesine gidiyorum doktorum kendi hastalarından ayrıntılı ultrason için ücret almıyor diğer hastalar içinde 300-400 arası bir ücret alınıyor diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum🤔
Mucizem7 Nhr682 Tstnptt Ben bandirma royale gidiyorum gürsel kurta muayene ücreti 100tl 9unda detayliya girdim şafak bey yaptı 400 tl çok da memnun kaldım yaklaşık 50 dakka sürdü çok ilgililer ve bebeğimin herşeyine baktılar.kesinlikle gitmelisin.gursel beyde detayliya girmeden ilgilendi.bebegimde birşey çıkmayınca tekrar gürsel beyle görüşmedim.
Tstnptt perihankrkya hangi doktora gidiyorsun özelde canm bide muayene ü reti ne kadar deteylı ultrason falan bilgin var mı?
perihankrkya Tstnptt ben özel akhisar a gidiyorum cnm ama 95 tl alıyorlar özelde her yer aynıdır diye düşünüyorum
yesim-5271 Ben Bandırma devlete gidiyorum doktora. Detaylı için eğitim araştırmada Orkun Çetin e yönlendirdi doktorum ona gittim. Ücreti 120 tl diye hatırlıyorum
Tstnptt yesim-5271 eğitimde var mı Bandırma'da hiç bilmiyordum devlette kime gidiyorsunuz? Ben Alihan tığılı ya gidiyorum
Semashn99 Tstnptt Evet Balıkesir Üniversite Hastanesi yazarsanız internete arama çıkıyor ücretli kısmını tuşlamanız lazım direkt Orkun Bey baksın istiyorsanız. Yoksa öğrencisi bakıyor diye biliyorum.
Ebrubera Nhr682 bende aylin hanıma gidiyorum royalde detaylı ultrason için şafak özdemirciyi önerdi cihazı yeniymiş falan, 450 ₺ fiyat verdiler. Yaptırmayacağım
Nhr682 Ebrubera Sözde bizde ayrıntılı diyerek bakıldı ama ayrıntılının cihazı farklı ikili testte yaptırmadım zaten Allaha emanet az kaldı doğuma 🥰
Nhr682 Tstnptt hayal beye gidiyorum gayette memnunum ama yani burdaki cihazlar ayrıntılı ultrason sayılmazmış imkanınız varsa balıkesire ya da bursaya gidin derim 🥰
Ebrubera Nhr682 bursada da fiyatlar farklı değil maalesef ve bu evde kalma zamanında gidipte riske atamam hiç bişeyi
Mucizem7 Nhr682 nekadar sürdük sizin benim.girdigim.cihaz gayette ayrintiliydi.şafak bey yaptı yaklaşık 50 dakka sürdü ve herşeyine bakıldı bebgimin
Ebrubera Nhr682 ikili test yaptırdım bişey çıkmadı şükür, şu ana kadar da herşey normal haftasıyla uyumlu bi aksilik yok şükür hepsi allaha emanet 🙏🏻