Yaprak2019 Topraginannesi1 valla bugun ogrendim cinsiyetini ne cin takvimi ne rus takvimi ne kese takvimi hic biri tutmadi, hepsinde erkek cikan bebegimin bu gun kiz oldugunu ogrendik💚
dilanhayat27 Topraginannesi1 tutmadı 😃 rus takvimi cin takvimi hepsinde kız cıktı ama bugün Oğlum olacağını öğrendim 🤲💙😊
04052016mh Topraginannesi1 vala ben hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren erkek hissettim ama hep bebeğim diye sevdim doktor kesin erkek dedi yeni yeni oğluşum falan diyorum 😊Çin takvimi,Rus takvimi,nub teorisi hepsi erkek gösteriyordu
Aysessss Topraginannesi1 guvenilir bi link atar misin cnm deniyim ben de? Cinsiyeti biliyorum da bakalim ne cikcak
Mororkide Topraginannesi1 ben kızımda hıssetmıstım erkek dedıdoktor da hayır kız dıye ıddıalasmıstum kızım oldu bir bebek kaybettım o da erkektı hıssedıyodum ama bu bebegımı hıssetmıyorum cınsıyetını cok dua ettım ama Allahım cınsıyetını hıssettırme dıye ben kız yada erkek olacak dıyıp soyleyınce esım tum sürprızı kacıyo dıyo o yuzden
Uos Yapılabilecek tüm testlerde erkek çıkıyordu 3 ay oğlum diye sevdim 😕 doktor iki kere baktı kesin kız dedi