Esrakurukuz Suulee bende proluton depot iğne kullanıyorum haftada 1 ve günde 1 progrstan fitil kullanıyorum
Suulee Sonsuzkez1 benimde aynı canım peki senin demi erken dgum riski için kaçıncı haftada kullanmaya başladım ve kaç haftaliksin şuan
Cekaba Esrakurukuz canım merhaba şimdi Esrakurukuz canım merhaba sen yazalı çok olmuş ama umarım gorup cevap verirsin. 27. Haftadayim özellikle geceleri bel ağrılarım olduğunu söyleyince doktorum bu ağrı tarifin hoşuma gitmedi diyerek bana da aynı şekilde haftada bir iğne ve günde bir progestan yazdı. Erken doğum riski için mi yazıyorlar sana hangi sikayetinden dolayı vermişti acaba. Sanırım korkmayım diye dillendirmedi doktorum ama merak ediyorum
Meltt Suulee progestan kullandım kanamam olmuştu çok az iki kez farklı günlerde doktor vajinal kullan dedi ağızdan baş dönmesi yapabiliyormuş faydasını gördüm
karaduman Suulee progestan günde 3 defa kullanıyorum canım vajinal yoldan alıyorum igneyide haftada bir vurduruyorum 21 haftalık gebeyim erken dogum için kullanıyoruz 2 hafta oldu kullanıyoz bakalım ne zaman keser inş düzelmiştir bişeyler fitil olarak almak biraz sıkıntı oluyo
Suulee karaduman canım bende şuan 21. Haftamdayim geçen hafta pazartesi başladım progestan günde 3 fitil haftada birde iğne olrk kullanıyorum erken dgum riski var çok korkuyorum inşallah faydası vardır merakettgm içinde kullananlardan destek almak istedim moral olan dye
Yaman Suulee bnde kullanmistim igne progestanida biraktim ama onun yerine duphaston kullanıyorum oda progestan gibi
Sewal35 İlk bebeğimi kaybettim şimdi ikincisine hamileyim araları 4,5 ay progestan fitil olarak kullanıyorum öğlen 1 gece 2 bi ara içmeyi denedim tansiyon yerlerde baygınlık halleri kafamı kaldıramadım şuanda 16 haftadayız ne kadar kullanıcam dpktora kalmış
Svlyery Suulee hamilelegimin ilk zamanlarinda kahverengi lekelenmelerim vardi ilk yerlesme kanamasi dedi doktorum sonra devam edince dusuk tehlikesi var dedi doktorum 12 haftaya kadar kullandim. Sonra geçti bıraktık 3 gun sonra cok kotu bi kanama geçirdim iğne verdi 7 tane birde fitil olarak devam ettik suan hala sabah aksam kullanıyoruz fitil olarak 28+5 olduk cok sukur 🙏
Gmommysboy Suulee bana da yeni verdi 32.haftamda.dişçiye gidicem diye verdi gitmeden 1gün önce başlayıp 1hafta kullanmamı tavsiye etti.dişçi koltugundaki stres kasılmalarımı tetikleyebilirmiş rahmi sağlam tutmak için verdi
busracan91 Suulee ben de şuan 20+5 haftalığım değişik günlerde 3 kez kahverengi akıntım geldi ancak sürekli değil sadece birer kez. Doktorum da progestan başladı şuan ilk hafta günde 3 kez ben hap olarak yutuyorum uyku harici bir yan etkisini görmedim. Bundan önce hiç tehlikem yoktu sanırım son günlerde olan olaylardan ötürü stres yaptım. Ultrasonda herhangi bir terslik yoktu. Her ihtimale karşı doktorum idrar tahlili de istedi ve enfeksiyon olduğu ortaya çıktı bugün. Canım çok sıkıldı bu duruma antibiyotik yazdı ancak penisiline hassasiyetim var diye kullanamıyorum. Napıcam bilmiyorum
derinsvy Suulee progestan kullanıyorum lekelenme şeklinde kanama var sabah akşam olarak alıyorum ama kesmedi üçe çıkarttık bakalım
a_burcu_bur Sonsuzkez1 tüp bebekte direk kullandırılıyo bence. Ben de 11-12.haftaya kadar kullandım. Duphastonu da hala kullanıyorum, 16da mı keser acaba canım sen biliyo musun, kullanmış mıydın
meliccccc Suulee 🤚🤚ben kullaniyorum canim sukurki yarin proluton ignenin sonuncusunu vurdurcam fitilide gunde 3 kere kullaniyorum🙂
Suulee meliccccc bende canım ignemin 2.sini vuruldum bgun DHA 9 nişana kdr vaktim var ozmna kdr kullanicam sizin demi hunilesme var