GamzeKrtglu Gul3421 Ben henüz baslamadım canım ama, hindistan cevizi yağı alıcam onu çok öneriyorlar çok nemli tuttuğu için
Byzb1 Gul3421 acı badem yağı kullanıyorum canım faydalı dediler ama tabi çatlamaya müsaitsek bir çaresi olduğunu düşünmüyorum 😕 bana düzenli kullanırsan faydasını görürsün dediler sürekli kullanıyorum ben de bakalım ☺️
Selen01 Gul3421 bio oil kullanıyorum 15. Haftadan beri. Yalnız 30 dan beri düzenli süremiyorum, unutuyorum üşeniyorum vs. 35. Haftadayım hala bi çatlama yok. Annemde çatlamamış, önlem almakta fayda var tabi fakat genetiğe bağlı birazda
Aynelazis Gul3421 bence hersey insanın genetigne bağlı. Ben sadece bebek yağı kulandim sabah akşam 39+4 hiç çatlak olmadı göbek etrafımda ama fazla kiloda almadım 16kg aldım sadece ve günde 3-3,5 litre su içtim.
Byzb1 Gul3421 Gul3421 acı badem yağı tüylenme yapmaz canım tatlı olan yapıyor doğru. O yüzden ben de acı badem yağı aldım ve zeytinyağı hakiki olanda tüylenme yapmıyor :) ama başından itibaren kullanın diyorlar geç kalmadan başlamak lazımmış
Gul3421 Selen01 Maşallah umarım catlamaz doguma kadar da . Ben 25+6 yim hala bi onlem almadim fakat kaşiniyo karnim sanirim catlicakk😣
GamzeKrtglu Gul3421 Zaten kuru cildim olduğu için hergün hamilelik öncesinde de bebek yağı kullanıyodum🥰 Çatlamaya çok müsait olduğum için kaşıntılarım özellikle göğüs ve kalça kısmında şimdiden basladıgından erkenden önlem alıyorum 😁🥰
Aynelazis Gul3421 bol bol sürün.. Ceviz yağı olabilir, badem, bebek yağı hangisini istersen. Ben Bi ara badem yağı kulandim ama kokusunu beyenmedim yine bebek yağı uni baby devam etim
Mom46 Gul3421 ben badem yağı kullanıyorum canım kaşıntı başlamıştı karnımda baya bir kaşıdım ertesi gün hafif çatlak izi gördüm kaşındıkça badem yağı sürüyorum hem kaşıntısını alıyor hemde yumuşacık yapıyor göğüslerimdede çatlak oluşumunu önledi
gfazlioglu Aydan beri her gün kullanıyorum ben lierac aldım gündüz sürüyorum . Gece yatmadan da aktara yağ karışımı yaptırdım sprey şişeye koydurdum onu sürüyorum . ( kakao,tatlı badem, üzüm çekirdeği, buğday, kayısı çekirdeği,jojoba yağı) 31. Haftam.
Mom46 Gul3421 yok canım tüy felan yapmadı bir çok kişi Bnde tüy yaptı dedi ama Bnde tüylenme oluşmadı ben badem yağını 4.ayımdan beri kullanıyorum
gfazlioglu Gul3421 hiç çatlağım yok doktor ne kullanıyorsun dedi hatta bakalım son günlerde ne olacak 😊