Gulcinkaya ariyaliyya canım benim bebeğimde 35.haftamizdayiz 3140 gr. 49 cm. Doktor herhangi bi sorun var demedi iri bebek dedi. Bir anda aldı kiloyu . Ama su fazlalığı için makaleleri oku ve başka doktora da danış derim
Gulcinkaya ariyaliyya Şuan evde değilim annemdeyim eve gideyim ultrason kağıtlarını tek tek defter yaptım hemen bakicam canım ama muhtemelen 1700-1900 arası idi
Usluglhn ariyaliyya malesef azligi da coklugu da sorun yaratabiliyor bazen. Insallah sorunsuz kucaginiza alirsiniz
ariyaliyya Esma111 ultrasona göre cnm yeni gebeyken ultrasondan takip ettim 29 hadtalığım ama bugün 32 gözüktü iri bebek dedi önde dedi
GulbaharH Benimde 26 haftalıkken 1200 kg dı.kilosu fazla diye yememezlik mi yapıcaksn.böyle şeyleri çok önemseme
2mucizembenim GulbaharH banada doktorum iri bi bebek dedi vitamini kesti 2 hafta , 26 haftalık 1171 gram
Snmdnz ariyaliyya bizde 1 hafta onden gidiypruz canm 29+3ken 1890gramdi ultrasonda 30+5 gozukuyordu ama su fazlaligi felan yok bende
ariyaliyya Snmdnz ama ben de 29+3 üm 1900 kilo dedi 32 gözüküodu sisinde haftanız ve kilonuz benimki gibi niye 31 gözükuosnz ben 32 gözüküorm
Snmdnz ariyaliyya birde gebelik sekerin felan olabilir belki canm baktirdinmi ona baska doktora gozuk istersen bitde
Esma111 ariyaliyya şimdi ben de öyle takip ettim başta ama bebek yakalıyor son adet tarihini. Siz ona göre bi hesaplayın isterseniz eğer öyle olursa önde olmaz çok
Snmdnz ariyaliyya bilmiyorum canm ama doktorum gelisimi felan cok guzel olumsuz hic bir sey demedi bana canm
NurGrlek ariyaliyya 4 kiloyu bulabilir 29 haftayi hatırlamıyorum ama 31 haftada 2.250 gramdı 4 Kilo doğdu oğlum Masallah bu arada 😊🧿
Usluglhn ariyaliyya genel de olabiliyormus boyle doktor degilim. Internete yazarsan su fazlaligi neden olabilir diye bi ton sey cikar zaten.