ariyaliyya 29+3 haftalık gebeyim doktor 32 haftalık görünüyor bebek 1900 gramm iri bebek dedi su da fazla dedi 29+3 1900 gram çokmu
Tstnptt ariyaliyya suyunun fazla olması çok da iyi değil canm onu araştır gerekiyorsa başka doktora git gebelik şeker olduğunun belirtisi testlerini yaptır
Sule_eylul ariyaliyya benimki 32 haftalıkken 2500 gr dı canım seninki gayet iyi iri denecek kadar kilosu yok yanılma payını da çıkarırsan gayet normal
Tugbacolak Zaten doktor soylemıs canım masallah ırı bır bebısın olcak gıbı duruyor sekerlı seyler hamur ısı tuketmemeye bak onlar sekerı arttırdıgı ıcın suyuda arttırıyor.
Ggamze ariyaliyya maşşallah iri bir bebek benim 33de 2200dü .fakat su fazlalığı iyi birşey değil diye biliyorum doktorun birşey demedi mi🤔
Derin_Demir ariyaliyya benimde bebeğimin kilosu önden gidiyor bence bu sorun diil azcık tospik olur 😊
Derin_Demir ariyaliyya ben en son 27 haftada gittim 1450 di 10 gün önden dedi. Haftaya 31 olcaz 2000 yi bulmuştur bence🙈
Tgb2310 Yani bebeğin kilosundan çok suyunun fazlalığı sıkıntı bunun için aşırı dikkat etöen lazm, bende de dikkat etmedğmde şeker fırlıyor ama bebek içşn kendime hakşm olmaya çalışıuorm sende kucağına sağlıklıca almak istiyorsan bunu yapman lazm