Ecelif Laloba gün içinde bakıcam canım dediğin gibi 2 den sonra inşallah yansır e nabıza da gitme durumunda kalmam. 3 yaşında kızımla o kalabalığın içine girmek istemiyorum açıkçası
Laloba Ecelif bende dün sağlık ocağının gebelik takibi için verdim kan doktora göstermeye bile gitmicem açıkçası bende bekliyorum düşsün diyr
Ecelif Laloba cnm hangi şehirdesin? Eğer seninkiler düşerse haber verir misin? En azından sağlık ocağını arar sonuçlarımın e nabıza yüklenmesini rica ederim
Ecelif Laloba cnm ben sağlık ocağını aradım. Sağolsunlar rica minnet sonuçlarımı attılar ama e nabıza yüklenmeyeceğini söylediler. Sanırım il ve ilçe ile alakalı bir durum
Ecelif Betulbekil bende hastanedekiler çıkıyor canım ama sağlık ocağında yaptırdığım tahlillerin hiç biri e nabızda yok
Ecelif ozlemikka bana kodumu söylemek yerine WhatsApp üzerinden sonuçlarımı attınlar canım orda da kod yok doktoruma gidince ekran resmi göstericem
Betulbekil Ecelif bende çıkıyor hatta sağlık ocağındakan vermiştim sistemde gözükmediği için veremedi sonucu e nanızdan acıp gösterdim hemşireye