Dozturkgol Milena92 bu tetanoz olayı önemli bi araştırın isterseniz forumdada pek çok post var bununla ilgili
tugbaayaz Ecelif maalesef canım doktor ekrandan açıp bakmadan e nabıza düşmüyor bugün kardeşime aldım ardından e nabıza baktım düşmüş illa bi gidilecek malesef
Ecelif tugbaayaz cnm peki telefonla arayıp baktırsam o zaman e nabıza düşer mi? Haftaya doktora göstericem sonuçlarımı. Sürekli süreklş hastanelere gitmekte istemiyorum
Deletedmom411 seheryldrm hmm ben tüm tahlillerime ulaşabiliyorum sorduklarında e nabizdan gösteriyorum hep
seheryldrm Deletedmom411 e nabizdan eskilere ulaştım bende ama bu 35.haftadaki gerçekten de görünmedi bende yazılı çıktı aldım
seheryldrm Milena92 bazen doktorlar unutuyor maalesef kaçıncı haftandasin tetanos aşısı çok önemli ben iki dozuda vuruldum
Milena92 seheryldrm 20. Haftadayım birde virüs salgını çıktı o kadar hastalıklı insanın içine nasıl gidicem 😔
DenizEliz Ecelif bende bugün kan tahlili gelan yaptırdım izlenimim vardı sağlık ocağında yarın sonuçlarımı enabızdan kendi doktoruma göstericem
Ecelif RuzgarsMommy yok cnm kod isyor bende o kodu ordayken istemedim telefonla aradığımda da veremeyeceklerini bildirdiler
Vnsgb Ecelif sağlık ocağında yapılan tahliller e nabızda çıkmıyor ama labimden bakabiliyorsun kan alan hemşireye tahlillerin sonuçları için bi kod veriyor onu iste bakabiliyorsun öyle
Ecelif Vnsgb cnm aradım kodu istedim veremeyeceklerini, tahlil değerlerinde doktor sorun görürse arayacaklarını bildirdiler maalesef
Laloba Ecelif genelde bir sonraki gün saat 2 den sonra e nabız yükleniyor ama yoğunluk olduğunda uzuyor süre ben hiç gidip almıyorum sonuçları eşim iş yerinden çıktı alıyor hep
seheryldrm Milena92 sağlık ocakları daha sakin oluyor hastane gibi olmuyor tedbirini alıp git ilk doz 20.haftada vuruluyordu zaten
Ecelif Laloba gün içinde bakıcam canım dediğin gibi 2 den sonra inşallah yansır e nabıza da gitme durumunda kalmam. 3 yaşında kızımla o kalabalığın içine girmek istemiyorum açıkçası