Pnaronoruc Aselnur44 Kızlar 2.5 cm açılmam vardı doktor eve git sancını Çek dedi sancılarım 5 dk düştü dua edin yoldayım hastaneye gidiyorum 🤲🏻
Haticerkan Pnaronoruc Allah yar ve yardımcın olsun cnn bi sanci da kurtulursun birbirini kucağına alirisn
Pnaronoruc Aselnur44 Evet sancımın şiddeti şuan durulacak gibi değil şiddeti 5 dikte düştü hazırlanıyorum çıkıcam dua edin bana bende sizlere ediyorum
ezoterik Pnaronoruc saglicakla kolayca kavusursunuz inş.bebisinize🙏ben de beklemedeyim ya 38+4 olduk arada sancılar var ama hafif ve düzensiz nasil olucak napicaz bakalm ilk dogum olunca cehalet var zaten🙄sancilariniz kasilmayla baslayip bel ve kasiga mi vuruyordu acaba
Pnaronoruc ezoterik Sancım karnımın altına vuruyordu kasık tarafına yürüdüm 15 dk açılmam olsun diye o sancılar gelirken 5 dk ya düştüğünde bile yürüdüm 2.5 cm açıkken sonra hastaneye gittim 10 saat sancı sürecimin sonucunda doğuma aldılar darısı başına olsun İnşaAllah canım tek sancıda kurtul
Hellotutu Haticerkan bende de planlar aynı, yarın doktor kontrolum var bakalım ... bana sadece 38. Haftada elle muayene yapmisti ve rahim ağzında yumuşama başlamış demişti sonra hiç bakmadı açıklığa filan da, sizin doktorunuz ne sıklıkla bakıyor?
Haticerkan Hellotutu hiç bakmamıştı canım bugün baktı 1 cm e yakın dedi daha çok zor dedi bebek de yukarda halen perşembe günü tekrar gidecem sanci felan açılma olmamışsa pazartesi yani 41ci hafta yatış yapip şunu sanci verilecek bebek hareketleri de az cıktı nst de ve ulturasyonda
Haticerkan Usluglhn bende youtubede bir doktoru takip ediyorum bazı videolarında hesaplama yapıyor bunuda,duymuştum bende mantiklida