Aselnur44 Pnaronoruc nişanıjız gelmiş ya o agrrı artar inşallah tek nefeste kurtulursunuz darısı benim gibi tüm bekleyenlerin başına
Pnaronoruc Aselnur44 Kızlar 2.5 cm açılmam vardı doktor eve git sancını Çek dedi sancılarım 5 dk düştü dua edin yoldayım hastaneye gidiyorum 🤲🏻
Pnaronoruc Aselnur44 Evet sancımın şiddeti şuan durulacak gibi değil şiddeti 5 dikte düştü hazırlanıyorum çıkıcam dua edin bana bende sizlere ediyorum
Haticerkan cavrosay 1 cm e yakın açılma varmış 3 gün sonra tekrar kontrol dedi eğer o zmn da sanci olmazsa 41 ci hafata da yatış yapip şuni sanci verilecekmis 😔 uzulimmi sevinimmi bilemedim dua edin
cavrosay Haticerkan insallah illerler canm açılmanda suniye gerek kalmaz.sağ salim al bebişini kucagna🙏🏻
Haticerkan Hellotutu meraba cnn bende 40 haftlaigim şuan nst ye bağlıyım 1 cm den az açılma var 3 gün sonra kontrol eğer sanci gelmezse 41 ci hafta suni sanci 😔
Hellotutu Haticerkan bende de planlar aynı, yarın doktor kontrolum var bakalım ... bana sadece 38. Haftada elle muayene yapmisti ve rahim ağzında yumuşama başlamış demişti sonra hiç bakmadı açıklığa filan da, sizin doktorunuz ne sıklıkla bakıyor?
Haticerkan Aselnur44 1 cm e yakın açılma varmış 3 gün sonra tekrar kontrol dedi eğer o zmn da sanci olmazsa 41 ci hafata da yatış yapip şuni sanci verilecekmis 😔 uzulimmi sevinimmi bilemedim dua edin
Aselnur44 Haticerkan 3 gün sonra 41 mi oluyorsunuz ki Rabbim inşallah kendi sancınız ile doğum yapmayı nasip eder oğlumda suni yedim. Kızım da en büyük duam kendi sancım ile doğum yapmak
Haticerkan Hayat 1 cm e yakın açılma varmış 3 gün sonra tekrar kontrol dedi eğer o zmn da sanci olmazsa 41 ci hafata da yatış yapip şuni sanci verilecekmis 😔 uzulimmi sevinimmi bilemedim dua edin
Haticerkan guzelll 1 cm e yakın açılma varmış 3 gün sonra tekrar kontrol dedi eğer o zmn da sanci olmazsa 41 ci hafata da yatış yapip şuni sanci verilecekmis 😔 uzulimmi sevinimmi bilemedim dua edin
guzelll Haticerkan Allah hayrılısyla kucağına almayı nasip etsın canım ama anne karnında fazla durması da zararlı biliyoruz bunu inşallah bian önce açılman olur ve doğurursun
Beyzanur1995 Haticerkan squat yap canim açılma için bide plates topunun üstüne otur aç biraz yana bacaklarını ileri geri git
Haticerkan Aselnur44 hayır 3 gün sonra tekrar açılma muayenesi yapacak ilerleme sanci felan yoksa 41 ci hafta yani pazartesi yatış yapip şunu sanci verecekler dua edin lutfen
Eymensmom35 Haticerkan valla bekliyorlar artık baya benim de son 10 ama zorunlu sezeryan la almak durumunda kalıyorlar en son bebek kakasını yapıyor fln halbuki ben normal için bekliyorum bukdr insallah vaktinde gelir bebişlerimz 🙏🥰