Deniz14 Caglaasya kafama takmamaya çalışıyorum stres yapmıyorum daha çok etkiler diye Allah nasıl nasip ederse hayırlısı neyse o olur diyorum hep dua ediyorum
Caglaasya Kızlar bugün kontrolümüz vardı bebeğimin kafası dönmüş normal doğum pozisyonunda şuan cok şükür . Sizinle de paylaşmak istedim 😍
Deniz14 Eses bol bol dinlenmem gerekmiş sadece tuvalete ve yemek yemeğe kalkmam lazımmış zaten 5 dakika yürümeye başlıyım kasıklarıma ağrı giriyo progestan başladım 3-4 hafta daha tut bebişi dedi doktor teyzemiz ondan sonrasında daha az sıkıntı yaşarız dedi zaten mayıs ortasında kavuşucam yavruma
Eses Deniz14 anladım canım, benimde erken Doğum riskim var yatıyorum 32. Haftadayım , Allah’ın izniyle zamanında gelirler inşallah güzel bebeklerimiz 🤲🏻🤗 biz pozitif olalım . Her şey Allah’ın takdiri .
Edatalha 29 haftalıkken dönmüştü benim ve suan 30 olduk ama inanılmaz ağrılı geçiyo günlerim tuvalete bile cıkınca sanki bisey düşücekmiş gibi oluyo erken döndü bizimki senin vaktin var daha acele etme cnm tadını çıkar hatta yürümek bile ızdırap oluyo çünkü
Caglaasya OglusumuBeklerken bende de alt tarafta baskı var bazen sancı giriyor oraya doğru ama az kaldı az daha dişimizi sıkıcaz sağlıcakla kavuşalım bebişlerimize
dlrgktn Caglaasya ben 37 haftadayım bebeğim dönmedi hala başı yukarda doktorum dönmez dedi bakalım hayırlısı
Caglaasya dlrgktn canım doğum anında o sancıyla bile dönen bebekler var daha önünde 3 haftam var niye dönmesin. Egzersizler fln vsr youtubeden bak uygula onların da baya faydası oluyor hemen ümitsizliğe kapılmak yok 😊
Busraaras Caglaasya bence bekle döner niye dönmesin bazı bebişler dönmüyor nadiren genelde dönüyorlar benimde 34. Haftada döndüğünü öğrendim benimde senin gibi kafası midemin altında ayakları kasıklarımdaydı senin haftanda oyüzden acele etme derim döner inşallah vakit var
Caglaasya Busraaras canım bebeğim şu an da doğum pozisyonunu almış zaten kafası aşağı dönmüş onun mutluluğunu yaşıyorum 😍😍
Mehdisram Biz 33 hafta olduk oğluşumla bizimde yeni döndü bügün kontrolde söyledi doktorum bende endişeleniyordum ama korkulacak biley yok son ana kadar dönebilir belli olmaz inşallah hakkında hayırlısı olsun kolay Doğum olur 😊🤲🏻😇
Caglaasya Mehdisram bende bugün kontrole gitmiştim 33+5 doktor doğum pozisyonunu almış kafası baş aşağı dedi zaten inşallah hepimiz tek nefesle bebislerimizi kucağımıza alırız canım 😍😄
Elvankovan Bnde 31ci haftada doktora gittim normal doğum pozisyonunu almış demişti şu an 36 haftadayız başı yukarı dönmüş bnde normal Doğum istiyorum bekleyip göreceğiz 24 Nisan da kontrol var 37 ci haftamız bitmiş oluyor bakalım ne olacak
Caglaasya Elvankovan suyu azaldığı için tekrar yukarı cikiyomus zaten ama yine doğum pozisyonunu alıyormuş inşallah yine kafası doğum pozisyonuna girer canım
Ekksl Kızlar beni bu konuda aydınlatabilir misiniz acaba. 29.haftamdayım doktorum dogum pozisyonunu almıs dedi fakat sormak aklıma gelmedi. Tekrardan dönüp yer degiştirir mi bidaha? Yani artık hep bu pozisyonda mı kalacak???9
Caglaasya Ekksl canım bugün gittim bana da doğum pozisyonunu almış dedi ama bundan sonra suyun daha artmıcak bundan dolayı tekrar yukarı çıkabilir kafası ama dedi doğuma yakın yine aşağı dönecektir dedi . Bakalım yaşayıp göreceğiz
Deniz14 Eses Her şey Allah’tan biz elimizden geleni yapalım içimiz ferah olsun stres yapmayalım yeter🙏🏻