Seymabebgm Yildizzzz 31 +2 olduk sanki son zamanlar hic gecmiyor gibi bilmiyorum her gün gün sayiyorum 😁
Meralll 30 haftalık olduk💙 geçen kontrolümde bebek baş aşağı dönmüş dedi Dr um, sizin bebişleriniz de döndü mü acaba🙄 normal dedi ama bana sanki erken gibi geldi🤔
Meltem_mucizesi Meralll banada sürekli öyle diyordu ama suan döndü sanırım 2 saatir korkuyla dolanıyorum cok assada hissediorum ama henüz erken🙏
Snmdnz Meralll bende sali gunu kontrolumde sordum pozisyonunu nasil dedim bası asagida dedi canm suan 30+2haftalaigim
Meralll Deletedmom317 bilmiyorum canım belki normal zamanıdır bana erken gibi gelmişti, bu konuda bilgim olmadığından. O yüzden sordum sizin de döndü mü diye yakın haftalar olunca 🙂
Meralll Meltem_mucizesi aynen ben de hareketlerini ve baskılarını aşağıda hissediyorum canım ama Dr um normal diyor, aynı şeyleri yaşıyorsak normal galiba bu haftalarda
Kelebek03 İnşallah son haftaya kadar benimkide dönmüş olur normal doğum istiyorum yarın kontrolüm var dua edin kızlar herşey yolunda olsun🤗