Deryayaman Kızlar selam bugun bebeğime yenıdoğan şampuan olarak sebamed tercih ettim ama aklımda mustelada kaldı sizce arasında da bir 45 tl fark vardı siz hangı ürünü kullanıyosunuz yada kullanmayı dusunuyosunuz ?
Papatyakalplikadin Deryayaman ben mustela set aldım en iyisi o dediler birde baya uzun gidiyormuş 260₺
arslanmerve57 Deryayaman bende sebamed aldım canım çevremde kullananlar var gayet memnunlar 😊 bebe yağını da sebamed aldım 😊
Deryayaman Papatyakalplikadin ben set almadım ya tekli olarak aldım bakalım cıldıne gıder mı gitmez mi diye
MomE Papatyakalplikadin bende mustela alicaktim ama göz yakiyor diye o kadar cok sikayet okudum ki.. hatta anne babalar da denemis onlari da yakmis
Papatyakalplikadin MomE O kadar araştırdım ilk defa senden duydum 😁 yakıyorsa kullanmayız napalım aldım ben artık, sebamed çok kötü kokuyor ben ondan vazgeçmiştim ama bübchen mi ne var ya o güzel bence
Cigdemveminik Deryayaman ben mustelada aldm sebamedde ikisinide kullnmayı düşünğyorm öncelk mustela tabi indirmleri takp et bence trendyolda felan indirimli oluyo bazn
Ecmel19 Deryayaman en iyisi mustela evet ama genelde bebeğin cildini çok hassas alıştırırsanız hep istiyor başka bir şampuana geçtiğiniz zaman çok sıkıntı oluyor benim bir arkadaşım ilk bebeğine mustela kullandı ikici bebeğine normal dalin ama şimdi ilk bebeğine hep bitkisel katkı maddesiz kullanmak zorunda kaldi digerinde hiçbir sıkıntı yok
Ssraa Ben oğluma yüm ürünlerinde sebamed ile başladım. Aslında gayet temiz bir ürün. Ama oğlumda 4-5. Aydan sonra egzama başladı ve doktorum mustela’ya geçmemi söyledi şuan onunla devam ediyoruz
Tucem Benim ilk kizimda Sebamed kullanmıştım ama safi kepek gibi olmuştu bu sefer mustela düşünüyorum yada burts bees
Pelo_00 Deryayaman Ben mustela kullanmayı düşünüyorum en çok o öneriliyor. Ama set olarak almayı düşünmüyorum.
Deryayaman Fatoserin ben az önce yüzümü yıkadım göz falan yakmadı sebamed cıldılde yumuşacık bebek koktu 😊
Fatoserin Deryayaman sonuç da bebeğe göre yapılıyor ve üzerinde göz yakmaz yazıyor canım inş bebek de kullanınca memnun kalırız 😊