Duruuuu cigdem1994 Keskin soğuk anlamında bir ismi neden koyuyorsunuz? Yanlış anlamayın isim benim de çok hoşuma gidiyor ama bu sorunun açıklamasını yapamıyorum kendime
Ezgiozkan Yeni_anne_ kesinlikle katılıyorum. Farklı isim olsun diye çocuğa saçma sapan isim koyuyorlar duyuyoruz bazen. Ama cidden isim bulmak ne zormuşşş. Ben de Çınar ya da Ayaz düşünüyordum ama eşim pek beğenmedi 🙄
Dygrdvn Yasmin07 Ben URAZ istemiştim eşimde CAN istiyordu bizde CANURAZ koyucaz nasipse herkesin gönlü olsun 😍🤗
BusraOnal Nacizane fikrim bir sahabe adı koyarsan hayırlı olacağını düşünüyorum isimlerin anlamı cok önemli ve çocugunun önüne bir nevi rol model sunarsın hayat hikayeleriyle. Ya da önemli isim ve şahsiyeler mesela Fatih Sultan Mehmet gibi vs. Erkek olarak Ubeyde ismi çok hoşuma gidiyor cennetle müjdelenenlerden alternatif olarak ukbe yasir olabilir. Şimdiden hayırlı olsun ☺️
merveakcy09 Biz de eşimle Çağan Alp ve Yaman Alp arasında kaldık 😇cidden erkek çocuğa isim bulmak çok zormuş. Bu kadar zorlanacağımızı bizde tahmin etmezdik 😬
Svcnbyr Yasmin07 Bende çok kararsızım isim konusunda , ne kadar zormuş erkek isimleri 🙈 kayınbabamın ismi Recep (eşimi kıramadım) İkinci isim olarak Çağan,Çağın,Karan,Batın,Barın arasında kaldım 🤗 belki sanada fikir olur 🥰