Leylakidan0 Yasmin07 ben de uzun bir düşünmeden sonra uygar a karar verdim😇 eğitimci bir ailenin uygar oğlu diyerek😁
Gulcobanoglu Adnan Uras koyacağım bende ☺️ Adnan kayınpederimin ismi Urası da ben istedim.Belki bir öneri olur size de
Gul-08 Oğlumun adı Çınar, yine erkek olsaydı Ata koyacaktık. Can, Poyraz, Rüzgar, Aras, Arda, Ege, Deniz, Ali, Güney, Kuzey bunlar da aklıma gelenler.
Deryatayfur2 Bizim ki 💙 Çınar Alp 💙 olucak canım bende 34 haftalık hamileyim 2 gün önce zor bela karar verdik bana kalsa dogumdan sonra anca netleştirirdim😹
Eylem__Bilal Yasmin07 biz Atilla Kağan yada Atilla Baran düşünüyorduk tek Atilla koymaya karar vermiştik kayın babamın adı onun ki gibi tek olsun istedik eşim duramadı tabi Atilla Han olacak belki sana fikir olur😊
GokAnne Biz Göktuğ koyacagız ama burda bi isim postunda okumuştum bi arkadaş Emir Haktan koyacagız demişti uzun süre tedavi sonucu olmamış sonra kendiliğinden olmuş Allah emreder ve olur diye de açıklama yapmıştı Çok hoşuma gitmişti belki fikir olur canım hayırlısıyla kucagınıza almak nasip olsun inşallah 🥰
Yeni_anne_ Yasmin07 Babanızla kayinbabanizin adi ne😅😅Farklı isim değil de en güzeli eski isimler değil mi. Vallahi galiba biz de kayınbaba adı koyacağız.
Ezgiozkan Yeni_anne_ kesinlikle katılıyorum. Farklı isim olsun diye çocuğa saçma sapan isim koyuyorlar duyuyoruz bazen. Ama cidden isim bulmak ne zormuşşş. Ben de Çınar ya da Ayaz düşünüyordum ama eşim pek beğenmedi 🙄