Sebi9590 Gnl123 2ci fotografi wimdi gordum ozur dilerim..gordum 2ci cizgiyi 2ci fotoda..bendd açilmamisdi 2ci foto
Gnl123 meliccccc Canım,arkadaşım daha öncede test yapmışdı post açmisdik,testin kendi cisgisini gebelik zannetmisdik.ama hamile olmadiğini yazdilar.o ay adet oldu.emin olmak icin buraya resim atdik.
Anne18 MervEnis kuzum hamıle olan ben degılım 🤗😊 yanlış yazdın sanırım ama Allah söyletti heralde inşallah bende hamıle kalırım 😊😊😊
Gnl123 Nasippp Canim ben kendim 2 gun sonra doğurucam İnsAllah🤭😂Bunu arkadasimin yapdigi testler.Onun icin acdim bu postu.Yaaa İnsAllah dediğiniz gibidir.Hamiledir🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻😻
MervEnis Anne18 ayyyy evett hiç fark etmemişimm inşallahhh ama inşallahhhh hamiş kalırsın diyim ozaman çok çok çok aminn yaaaa🙏🙏🙏 bu arada özür dilerim canım üzdüysem 😔
Anne18 MervEnis ah öyle şey olur mu ben her ay üzülüyorum be kuzum 🤗😊 inşallah bir gün bende sevinirim
MervEnis Anne18 Allahım inşallahh yarabbim senin hamile kaldığın haberini tez zamanda alırız inşallahh tüm kalbimle dua ettim üzülme nolur benimde 2 senedir olmuyordu ama oldu.. seninde olur üzülme 🙏🙏🙏🙏
meliccccc Gnl123 anladim canm ama var yani testlere gore acilde kan versin kesinlestirsin hayirli olsun simdiden
cnntylmz Gnl123 4 gün öncede benimde boyle cikti kan verdim 40 cikti insallah seninde vardir canim adetin gectimi