miine Annesii canım bnde 34 haftadayım, kendi doktorum doğumuma gelemicekmis eğer.memnun kalırsan bu doktordan yazabilir.misin , yada.bn yazarım size çünkü şaştım kaldım ne yapacagimi bilmiyorum
Annesii Kbr_71 10 yilla da riskli diyosa yani.her doğum riskli .hiç seseryan olmamış biride doğum ilerlemez kalır sezeryana girebilir.cok saçma 10 yıl çok uzun bir süre.debeyebilir istese. Devlet sirf bu yüzden ssvd icin ayrı polikinlik açmış Zeynep kamile
Annesii Bugün 182 den arayıp randevumu iptal ettiklerini söylediler.ve başka hiç bir doktora da alınmıyor.visusten dolayı dediler.hastane tleefnlari acmiyoo.resmen git tekrar özelde seseryanini ol paşa pasa demek bu
Degisken Annesii zor zamana denk gelmiş doğumunuz.ssvd destekleyen dr çok az.hastane kapandımı acilden girişte de olmuyor mu doğum bilmiyorum ? Bende adayım bakalım inş olur.
molsalkim Zaten ssvd ye karar vermek zordur birde bu olayla karşılaşmak kötü döbem oldu birde önü görülemiyor ne zaman biteceği belli değil bende ssvd çok istiyorum ama bakalım koşullar ne olur
Annesii molsalkim benim açımdan zoru ben ve eşim hariç herkesin aman sakın ne gerek var deneme riskli bilemm ne diye ha bire olumsuz konuşması. Seseryan olmamış biri bı zhamet git sezeryan ol ya demesin.iki doğum şeklini de yaşamayan bilemez ki ne zor ne kolay.normale kolay demiyorum ama denemeyi istemekte benim en birinci hakkım bence
molsalkim Annesii inan seninle aynı durumdayım kimseye ssvd düşündüğümü söylemiyorum kesinlikle herkes karşı eşimle konuştum her türlü desteklerim dedi bakalım süreç ne göstericek ben kendi doktorumu ssvd istemiyo diye bıraktım tam ssvd destekleyen doktora gidip görüşcektim bu olaylar çıktı
Annesii molsalkim evet malesef. Ben ille de olsun demiyorum ama normalde özel de ki doktorum 10 cm le gelsen bile yine de dogurtmam dedi.yani çok sacma denemeye bile değmez demek bu
molsalkim Annesii ben özelde iki doktor buldum biri yakınımda ama çok pahali biri uzakta ama yakınımdakinden daha makul fiyatı iki doktorda işini iyi yapıyor ssvd yaptırdığı çok gebesi var