Aslima Mekamu aynen bende oyuzden korkuyorum bisey olcak diyr allahim korusun. Brnimki bi ara bas asagiydi drmek degisti ayaklar asagda simdi
Aslima Pamuk123 allah izin verirse kız benimkide. Bend e Öyle duymuştum kızlar aşağıda olur diye ama yukarı çıkmıştır sanıyodum
Sinem67 Aslima o zmn cok takılmayın rahim agzı uzunlugun iyi olmasına ragmen ben o an cıkcak gbi hssetmstm. Doktr bunlar normal dedi sznde öyledr
Aslima mavisimm maşallah ozaman onlara tek sağlıklı olsunlar da napalim idare ederim ozaman. Çünkü bi bende sıkıntı var sanıyorum canim
Pamuk123 Aslima Valla benim oğlumda hiç öyle bi hissiyatım yok yukardaydı kızım olacak inşallah 20. Haftadayız çok aşağıda hareketleri benide çok ürkütüyor çevremdeki bütün koz anneleri aynı şeyi söylüyor 🤷♀️
-Defnee- Aslima 🤭 Bizde 24 haftalık olduk benimde son 2 haftadır öyle 😂 Özellikle geceleri resmen mesanemin üzerinde tepiniyor böyle bi sızlama oluyor sanki organlarımı mıncıklıyo gibi 😂
Aslima Pamuk123 demekki doğruymuş kızda bunlar olur derler çünkü. Yukarı çikmadi mi hala hep aşağıda mi yani
Ezgi05 Ben 28 haftadan itibaren alt tarafımda baskı hissettim 30 haftalıkken doktoruma söyledim nstye yönlendirdi hafta farkı olabilir ama yinede doktora söylemekte fayda var
Ezgi05 Aslima hayır normal çıktı idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi oda temiz çıktı ama ne olur olmaz diye vajinal fitil verdi herhangi bir iltihap varsa temizler o dedi