Aslima Kızlar eğer bu bebek hareketiyse resmen vajinamda yani sanki elimi soksam elime vurcak ya. Bide bi sizliyo bi ciz ediyor icim bi tuhaf oluyor. Sizdede oluyor mu 24 haftaligim. Korkuyorum artık bu durumdan ya.
Kiymetlibebek Aslima canim normalmis bu durum korkma yatis posisyonuna bagliymis ayaklari assada olunca ayaklariyla depiyor minnoslar 🙈
EbruIrmakAhmet Aslima dün akşam benimde öyleydi şimdi çıkıcak az kaldı dedim vallahi hem can yakıyo hem korkuyo insan sonra geçti döndü demekki ayakları aşağıda olunca öyle oluyo halay çekiyo benimki resmen 😂
Harvicell Aslima benimde bazı günler öyle oluyor ama artık çözdüm ayakları aşağıda olduğu zaman oraya vuruyor ve mesaneme de aynı şekilde vuruyor 😂
Aslima Kiymetlibebek ya yine oluyodu böyle ama bikac gündür iyice belirginleşti nasıl korkuyorum öle oluncada hep yatıyorum korkudan. Allahım sağlık sıhhat versinde idare etcez artık
berel15 Kiymetlibebek o haftalarda benimde sürekli idrar kesemde tepişiyordu son haftalardayım yine tepişiyor sürekli tuvaletteyim 😁😁🤭
Aslima EbruIrmakAhmet aynen bende öyle diyorum korkuyorum da. Ama benim değişmedi daha. Demek ayakları aşağıda oyuzden öyle
Aslima Harvicell evet evet benimde mesanede ve vajinamda. Ama doktor baş aşağı falan demişti acaba değişti de ayaklarımı aşağıda acaba.
Aslima Mucizemmm00 sağlıkla hayırlısıyla değişsin ozaman ya gerçekten bi tuhaf oluyor insan Doktorada sorsam doğru düzgün cevap vermiyo Sağlık ocağındaki doktorda yok o çocuk hareketi değildir diyo iyice endişe ettim ney ozamn diye.
Mekamu Ayaklarıyla yapıyorlar bunu, ben de hep doğuracak gibi sanıyordum kendimi. Sonra doğum pozisyonuna geçince de kafayla baskı başlıyor bu sefer. Ama ayaktaki gibi değil. Sadece daha ağır.
Aslima Mekamu aynen bende oyuzden korkuyorum bisey olcak diyr allahim korusun. Brnimki bi ara bas asagiydi drmek degisti ayaklar asagda simdi
Sinem67 Aslima o haftalarda benimde öyleydi gerci hala devam edyr. Ama idrar yolu enfeksyn cıktı bnde oda daha fazla asagıda hissetmeme neden oluyr cıkcak gbi hissedip korkyrm
mavisimm Aslima Canim bende 23+5 oldum. 3 gundur bende o sekilde hissediyorum. Ayaklari asagida sanirim alt kismi tekmeliyor acitiyor. Bazen sagi veya solu tekmeliyor. Onceden kucuktu hissetmiyorduk tam nereyi tekmeledigini artik cabuk buyuyorlar döndugu ve tekmeledigi yeri daha iyi hissediyoruz. Endiselenme canim
Aslima mavisimm maşallah ozaman onlara tek sağlıklı olsunlar da napalim idare ederim ozaman. Çünkü bi bende sıkıntı var sanıyorum canim