Burcu3509 Doğal kantaron yağı sürüyorum. 29.haftadayım. Şuanlık bişey yok. Ama arkadaşım 36 haftalık oda çatlama İş. Bakalım görcez bizde 🤗😅
zelis63 Rabiahnm canm 38. Haftamdaym şimdi lavaboda fark ettim aldırlarımda kırmızılaşma olmus yani doğumda bile çatlayan var çatlayacaksa doğum bitene kadar emin olamazsn
Zeynepp93 Canım 36 haftalığım bende hiç çatlamadım şu ana kadar.. Hamileliğimin ilk başlarından itibaren Hindistan cevizi yağı kullandım , her duş sonrası düzenli olarak sürdüm ben
Efif Rabiahnm benim öyle oldukça ekstra kremledim hep. Zaten düzenli kremliyorum. 25. Haftadayım, çatlatmadan gelebildim. Bir kere incecik çatladı, sürekli kremledim yağladım yok oldu. Ama son haftalar ne olur bilemiyorum.
Haticemre21 Rabiahnm bende catlamadm cok şükür 39. Haftami bitirdim dogm yaptm sadece hindistancevizi yağı ve bebe yagi kullandm ama bence bunye meselesi
Hebunturan Rabiahnm 28 .haftadan sonra bacaklarımda başladı kalçalarım çok felaket bir derecede çatlıyor 31. Haftadayım ama şu anda göbeğimde yok bacaklarım ve gögüslerimde oldu sadece