• Doğum
  • Ultrasona göre mi sata göre mi?

Aslalby sat tarihine göre benim de 1 hafta ileride doktorum önemli değil senin sat tarihine göre hesaplama yapıyoruz dedi yine de doktorunuz daha iyi bilir tabi

Eminapasali Valla yemediğim şey kalmadı hala kilo almıyor artık düşünmemeye çalışıyorum sağlıklı olsun da zayıf olsun kızım napalım :/

Zezemeze merak etme canım bebek çabuk gelişir haftasını yakalar normal bunlar ☺️ Yeter ki sağlıklı olsun inşallah 🙏🏻

Ultrason değişiyor, son adet tarihine göre olanı baz alıyorlar. Ama zayıf doğsa da bebeğiniz hiçbişey olmaz sonradan kendine gelir.

zeyzey95 sata göre alınıyor geç döllenme olmuş olsada sat a göre doğum tarihi hesaplanıyor . gelişim geriliği ya da haftasına göre ilerde olması sat a göre belirleniyor

Benim sat ile ultrason arasında 3 hafta var geç döllenme dedi doktor ultrasona göre gün verdi

Zezemeze gebeliğin başında bakılıyor ona. Benim hamile kaldığım döngü çok saçmaydı normalde 7 gün süren adetim 15 gün sürmüştü ve ben ne zaman yumurtladıgimi bilmiyordum sadece son iliski tarihinden gebeliğimi tahmin etmiştim. İlk haftalarda doktor keseye göre demişti 28 Eylül senin sat in halbuki 18 Eylül’de adet olmustum. Karışık hesaplama ama en iyisi ultrason

Bende aynı durumdayım şuan tam 40 haftalık oldum ultrasonda 38+3 gözüküyrm. Bebiş 3 kilo doktor sat a göre hesaplayacağız dedi ultrason bizi yanıltır dedi. Şimdi bebeğim iri bir bebek olmadığı için 41.haftaya kadar kendi gelmesini beklicz bakalım son 7güm gelmezse doktor duruma göre değerlendircz suni sancı yada sezeryan

Semipermeable benim en başta sata uyumluydu 2-3 gün fark vardı sadece şimdi iki hafta falan fark var o zaman sata göre mi doğar bebeğim?

Byzb1 doğrudur kuzum vallah sormadım hiç doktoruma 🤭