Kızlar bebeğim ultrason ölçümlerine göre iki hafta küçük. Doğum ultrasona göre mi olur yoksa sata göre mi? Yaşayan bilen varsa yazsın lütfen.
Ultrasona göre mi sata göre mi?
Zezemeze dert etme benim de öyleydi sonradan öne geçtik ☺️ Sen beslenmene dikkat et bol bol çerez ye
Eminapasali Valla yemediğim şey kalmadı hala kilo almıyor artık düşünmemeye çalışıyorum sağlıklı olsun da zayıf olsun kızım napalım :/
Eminapasali benim ultrosanda 5 haftalık normal adet tarihime göre 6 haftalık hangisine inanmalıyız ?
Ultrason değişiyor, son adet tarihine göre olanı baz alıyorlar. Ama zayıf doğsa da bebeğiniz hiçbişey olmaz sonradan kendine gelir.
Sat a göre hesaplanıyor o tarih baz aliyoruz
Ceylan12334556789 ultrasona göre canım. Geç döllenme olmuş olabilir
zeyzey95 sata göre alınıyor geç döllenme olmuş olsada sat a göre doğum tarihi hesaplanıyor . gelişim geriliği ya da haftasına göre ilerde olması sat a göre belirleniyor
Benim sat ile ultrason arasında 3 hafta var geç döllenme dedi doktor ultrasona göre gün verdi
Zezemeze gebeliğin başında bakılıyor ona. Benim hamile kaldığım döngü çok saçmaydı normalde 7 gün süren adetim 15 gün sürmüştü ve ben ne zaman yumurtladıgimi bilmiyordum sadece son iliski tarihinden gebeliğimi tahmin etmiştim. İlk haftalarda doktor keseye göre demişti 28 Eylül senin sat in halbuki 18 Eylül’de adet olmustum. Karışık hesaplama ama en iyisi ultrason
Bende aynı durumdayım şuan tam 40 haftalık oldum ultrasonda 38+3 gözüküyrm. Bebiş 3 kilo doktor sat a göre hesaplayacağız dedi ultrason bizi yanıltır dedi. Şimdi bebeğim iri bir bebek olmadığı için 41.haftaya kadar kendi gelmesini beklicz bakalım son 7güm gelmezse doktor duruma göre değerlendircz suni sancı yada sezeryan
- Düzenlendi
Semipermeable benim en başta sata uyumluydu 2-3 gün fark vardı sadece şimdi iki hafta falan fark var o zaman sata göre mi doğar bebeğim?
Ceylan12334556789 ölçümler her zaman net olmuyor benimde 1 2 hafta gerideydi ilk başlarda şimdi adet tarihimle uyumlu gidiyor.