Ozgnrgl Yeniannee1 canım biraz dikkat etmelisin bence. Dikkat edince gerçekten dengeli kilo alınıyor. Paketli gıdaları bırakmanın unlu mamulleri en aza indirmeni tavsiye ederim.
Tgbanne Yeniannee1 sıkıntı olmaz ama her ay 1 kilo almaya bakın fazlasına değil , en cok kilolar son ay oluyor ona göre kendinize bir tol çizin , 8-12 kg ile doğum rahat olur
Buse91 Yeniannee1 23 haftalığız bende 6 kilo aldım. 53 kiloyla hamile kalmıştım. Yediklerime dikkat ediyorum yürüyorum düzenli ama bünye meselesi sanırım biraz
Yeniannee1 Ozgnrgl ya aslında hamur işi gece yemeleri cips kola tarzı hicbirsey kullanmıyorum ama neden böyle oldu anlamadım
Ozgnrgl Yeniannee1 ekmek olabilir ya da karbonhidrat ağırlıklı besleniyor olabilirsin ya da acikmadan yiyor olabilirsin. Bende 31. Haftadayim 8 kilo aldım nerdeyse 1 aydır kilomu koruyorum ama inan hareket etmediğim günler daha fazla çıkıyorum tartıda hem de kendimi çok ağır hissediyorum.
Yeniannee1 Buse91 benim bence biraz dikkat etme dönemine girmem şart adlında abur cubur tüketmiyorum ama sanırım ekmek olabilir tek gözüme batan o 🤦🏻♀️
Tgbanne Yeniannee1 olsun canınızı sıkmayın , bebeğiniz yavrunuz iyi olsun yeter annesi , canını sıkıp kiloya takma kafanı , bebeğini düşün , tekmelerini düşün , doğsun sonra bakarsın kilolara 🤰🏼
Buse91 Yeniannee1 ben ekmek tuz şekerde tüketmiyorum hamileliğimin başından beri🤷♀️ Ekmeği keserseniz büyük faydası olur diye düşünüyorum
Makbus Nisaftthl bende 15,olacağım ama hiç alamadim buda beni üzüyor göbeğim felan çıkmadı tam olarak
busrasahinn Yeniannee1 son 2 ayda çok hızlı kilo alınıyo sadece biraz dikkat ederek en azla doğuma gidebilirsin canım ben 67 ile hamile kaldım şuan 64 kiloyum 63 e kadar düştüm 1 kilo almışım onunda 600 gramı bebeğim maşallah 😍
arslanmerve57 Yeniannee1 doktorum bana toplamda doğuma kadar 14 kilo almalısın demişti şu an 35+6 dayım toplam 10 kilo aldım.
busrasahinn Yeniannee1 inşallah canım benim ben kahvaltıyı güzel yaparım ki birde 17 aylık bebeğim var 10 11 gibi kahvaltı yapıyoruz beraber sonra 2 3 gibi ufak tefek atistiriyorum ayakta bide akşam yemeği onun dışında açlık hissedersem elma yiyorum muz yiyorum bazen büyük 1 bardak süt içiyorum bu kadar yani bebeğimin gelişimi de 1 hafta ilerde çok şükür ☺
Buse91 Xanum 19 haftalıkken tartılmıştım 6 kiloydu 23 haftalığız şuan almadım hala yavaşladı sanırım umarım böyle devam eder
Filizzz66 Yeniannee1 60 kg ile kaldım en son iki hafta önce 72 idim şimdi dahada almışımdır😅 ama benim için sorun değil ben ilk kozımda 26 kilo aldım bana sadece 3 kilo yerleşmişti İnşaAllah bundada böyle olur