Ozlemzeynep Nasippp Ecmelbeyza Susamvemom Nuriay ben dün belime yakı yapıştırdım bir de kızlar duymuştum burada bi kaç kişide 🙊
Ozlemzeynep Susamvemom eşinin sprem sayısı olanlara öyle yapın diyolar ama bakalım tutar inşallah hepimizin 😍🙏🏻
Susamvemom Ozlemzeynep ben adetten sonra alıp hemen kattım 1 gün kaldı cnm fayda oldu mu bu ay görecezz artık 🤭
Ecmelbeyza Ozlemzeynep Ben de burdan duydum 😂aldım amaaaa işe yaramadı ay her duyduğumu yapıyorum belki çatlamaya işe yarar sıcak tutuyo Ya ama başka etkisi olmaz heralde . Bizimkini çatlatsa Bİle tutmadı nasip işte 🤷🏻♀️İçinizde kalmasın yarabandının büyük hali eczanede var zaten bi kimyasal var yüzünde onu yapıştırınca bayağ bi ısıtıyo hatta hafif ısırıklı bi ısı yani teninizi kalorifere dayamış gibi 2 gün sıcak tutuyo bildiğim bu . Daha yapmadım olmayınca 😅
Nasippp Ozlemzeynep ya bende yapıştıracaktım yapıştırmadım adet bitince süt buharına oturdum böyle bi deniyim dedim umarım güzel haber alırsın canım şifa olsun inşallah 🥰
Nuriay Ozlemzeynep iyi yapmisin be de kasiklarimi çetkim 2 ci defa hamile kalamayinca bir yasli teyzeye çektirmiştim kay edince şim di tekrar cektim kendim
Ozlemzeynep Susamvemom aynen kuzum ben kimyasal geçirdim bu ay o kanamada bitince yapıştırmadım korktum yumurtlama da yapıştırayım bari dedim iki gün duracak diyorlar ama bir gün dursa nolur ki inşallah faydası olur 🥰
Ozlemzeynep Ecmelbeyza bi umut Herşeyi deniyoruz işte hayıt otu kullandım kanamam bitince 3 gün dayanabildim sadece 😂
Susamvemom Ozlemzeynep bir zararı yokki kuzum benım annem her ay yapıstırır ama benımkı kötüymus galıba cok az yaktı hiç yakmadı hatta dıger ay bıdaha alıcam :/
Ozlemzeynep Nasippp ona bende oturacaktım da kimyasal geçirince değer tekrar yukselir aman bişe olur falan diye korkup oturmadım yaa ama olmazsa onu da denerim 😂
Tgbanne Ozlemzeynep canım değerlendir bak bu günleri , agır filan kaldırma uzan , bebeği düşünme , 3-4 düşünme tamam , bebek diye yapınca olmuyo , keyfine bak bugünleri değerlendir
Ozlemzeynep Tgbanne aynen kuzum büyük ihtimal çatlar yarın hayırlısıyla düşünmeden de olmuyo ama düşünmemeye calıscaam inşallah 🥰
Ozlemzeynep Nuriay burada öyle teyzeler yok valla hem herkesin kaşığı dusuk olmuyo ki kendin niye yaptım kıız
Nuriay Tugce1803 ne guzel evet canim yumurtlama degil 5 6 gun daha yapicam bakalim baksana sanki koyulaşmak istiyomuş gibi geliyor canim kasil agrin oldumu yumurtlama gordugun gun ??
Tugce1803 Nuriay 18.gün yumurtlama olur gibime geliyor. Hayır kasık ağrısı akıntı falan hiç bişey yok
Nuriay Tugce1803 anladim canim bendede yok o yuzden sordum ay inse Allah olur 😍😊😊 sabirsizlikla bekliyorum