Ozlemzeynep Nuriay Canoglumbenm Susamvemom Rabia30-Adem Nasippp Ecmelbeyza Tgbanne Canlar bakar mısınız 🧐
Susamvemom Rabia30-Adem tek umudumuz dua 🤲🏻 herseyın hayırlısı canım ınsallah Rabbım herkesin dileğini kabul eder
Canoglumbenm Nuriay biraz koyulasmaya başlamış cnm ama daha yumurtlama değil. Devam et cnm. Zaten yumurtlama geç olabilir bazı kişiler de benim adetime 3 gün kala yumurtlama olmuştu
Nuriay Canoglumbenm evet bendede yumurtlama geç oluyor henuz yumurtlama belirtilerimde yok zaten yapmaya devam ediyorum
Ecmelbeyza Ozlemzeynep ooo maşallah yumırtlama devam ediyooo 🌼bence bugün değerlenmeli kesin 🤭hiç riske atma
Ozlemzeynep Ozlemzeynep bugünü değerlendirmeli miyim yoksa yarını mı dün de değerlendirildii kafamda soru işaretleri
Susamvemom Ozlemzeynep valla bende ovu ile takıp edıyorum biliyorsun ben bir gün durup bir gün ilişki yapıyorum bakalım böyle tutacak mı😄
Ozlemzeynep Nasippp Ecmelbeyza Susamvemom Nuriay ben dün belime yakı yapıştırdım bir de kızlar duymuştum burada bi kaç kişide 🙊
Ozlemzeynep Susamvemom eşinin sprem sayısı olanlara öyle yapın diyolar ama bakalım tutar inşallah hepimizin 😍🙏🏻