Dlktpl transferden sonra bana bı liste verdiler 8-10 tane yasak yiyecek listesi. Nar maydanoz ananas çay kahve hatirladiklarim. İki gün sonra duş seklinde banyo yapabilirsiniz diyordu. Ben anlamamisim baya köpüklü köpüklü yikandim 😆 ama çok durmadım banyoda. Transfer günü ve ertesi gün yatarak TV izledim. Karın ağrım vardı biraz. Daha sonraki günlerde normal hayatıma devam ettim. Temzlik falan yapmadım tabi. Günlük şeyler yemek yaptım anca. Karnım agriyinca uzandım değilse oturdum. İçimden bı ses normal davran dedi bende öyle yaptım. Mutfakta normalde yukarıya rahat uzanirim oralara hep sandalyeyle çıktım. Bide en fazla 3-4 kg kaldırdım. Dikkat ettiğim iki önemli şey buydu aslında ağır kaldirmadim ve uzanmadim. İlaçlarımi hep saatinde kullandım. 4 gün sonra da dehşet bir açlıkla mideme kramp girmesiyle uyandım. Normalde olan bişey değildi dedim ki tuttu herhalde. 7. Günde test yaptım. Çok bariz bı ikinci çizgi çıktı hemen. Ama aynı gün transfer yapılan 3 kişiydik en yüksek değer benimdi kan tahlilinde884. Birinin 411 diğerinin 42 ydi. Yani onların o gün testte çıkmamış olabilir. Sende merak edip yaparsan cikmazda hemen kötü düşünme. Sonuçta tutunma zamanı kişiden kişiye değişebilir. İnşallah güzel sonuçlarını da paylaşırsın 🙏