yakamoz DeryaKaragc şu ana kadar 5 kilo aldım fakat 3. Aydan sonra ay başına 2 buçuk kilo düştü. Doktorum her ay maksimum 2 kilo diyor ne yapacağım bilmiyorum, korkar oldum doktora gitmekten😩
Efebilal Zhram seninle aynıyız canım bana 3 TEMmuz gözüküyor dedi doktor bakalım haziran sonumu temmuz başımı olcak benim bacak kramplarım oluyo bide kalça ağırlarım 😏
Gfrn 25 hafta olduk bizde hla sabah bulantılarımız var ilave reflümüz çıktı eğilip kalkarken canım acıyor.Geceleri de sürekli düz yatarken uyanıyorum uykumda düz dönmüşüm 🙁 bir zararı olur mu
Prensimmmm Gfrn benim de aynı şekilde uyku sorunum var geceleri bide ben saga donuyorsam bebegim sola ben nereye donsem tersine donuyo🤣şimdiden benimle oyun oynuyo gaz sancısı sorunum var bakalım 😊
HidayetSeher zytn bende aynıyım ya dönerken bacak aralarım acıyo kasıklarım 4 cü aydan beri ağrıyo şimdiden 10 kilo aldım 24 + 4 daha iştahım da açık bakalım kaç kilo ile gidicem doğuma
HidayetSeher Zezell ben sormuştum canım herkeste aynı mi olur bilmiyorum ama bebek büyüdükçe normal dedi ağrıması
Havvaa 25+6 olduk bizde bayanlar😍💕 bacak arası ağrısı bende de çok var😣 dr usg de rahim ağzına baktı sorun görmedi kalsiyum verdi ama burada bazı yazılanları okuyunca korkuyorum da aslında
Zhram Efebilal bende bacak krampları yok şimdilik ama kalça ağrılarım var özellikle sol tarafım öyle bi acıyoki bazen zor yürüyorum
klebsiella Kizlar peki bebek hareketleriniz nasil. Benim surekli sanki kucuk yumruk atip kacan bir tip. Bazen titrek bir hareket gibi normal mi bu
KbraAcn Bizde 24 haftalık olduk çok şükür 🙏 inanılmaz kaburga ağrısı çekiyorum bebeğim yan durduğu için, bide reflü var geçmek bilmeyen 😞