Sonayy38 evet var ama ben oyakli olduğum için oyakli fiyatlar şöyle: normal dogumda sezaryan doğumda aynı fiyat 3 bin 80 lira epitural +700 TL
Oyaksiz fiyatı: aynı şekilde iki doğum fiyatida 3.500 epitural yine +700 diye hatırlıyorum
2 günlük oda fiyati+kapı süsü+odadakilere lohusa şerbeti ikramı+kan tahlilleri gibi bazı şeyler dahil
Diyarbakır memorial hastanesi??
Selmaercan amin canım çok sagolasin ☺️🥰
Selmaercan evet zaten bişey soramiyordum çünkü sanki artık kalk git der gibi bakiyolardi ama memorialde eşimle birlikte girip aklımizdaki herşeyi soruyoruz zaten bı çoğunu biz sormadan anlatıyor doktor odada rahat oturuyoruz gerçekten misafir gibi davranıyorlar aceleye getirip psikolojik baskı yapmıyorlar ☺️
Kadriye20 siz merkez de misiniz. Oyaklı iseniz asker eşisiniz o zaman değil mi
Kadriye20 çok iyi gercekten hamileliğimde bende oraya gidicem o zaman. Ne güzel bende eşimle girip soru sormak istiyorum hatta. Doktor kendi anlatsın böyle me güzel
Kadriye20 bende bir ara Yunus beyin hastasıydım bize karşı aşırı ilgisizdi çok üzülmüştüm o dönem
Selmaercan evet asker esiyim malesef merkezde değiliz ilcedeyiz
Selmaercan tavsiye ederim ben baya araştırdım ve en güvenilir yunus bey geldi bana göre son derecede açık anlatıyor herşeyi kafamda soru işareti kalmıyor hic
ZehrAlimm Belkide bakış açısına göre degisiyordur bilemem ama ben zaten hayatımda iki doğum doktoruna gittim biri Genesis Mahmut neydi çok memnundum ama hastanenin şartlarından dolayı orda doğum yapmak istemedim.Yunus bey daha ilgili daha açıklayıcı ve en iyi tarafı hep istediğin zaman arabilirsin telefonum hep açık diyor buda bana güven veriyor çünkü önceki doktorum bana numarasını bile vermemisti
Kadriye20 bizde ilçedeyiz ya valla çok sıkıntı ya uzak bi de
Sonayy38 Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana 💜 39+5 oldum doğumdan sonrada konuşuruz inşallah yine görüşlerimi yasadiklarimi anlatırım fikir olur sizede☺️
Selmaercan bizede çok uzak yol mahfetti beni 9 ay boyunca ama sonuna geldik çok şükür hemen hemen 1 buçuk saat minibüslerle 2 saati buluyor neredeyse
Kadriye20 ay valla biz arabamızla gidiyoruz 50 dk falan ama yollar çok kötü mahvediyor. Hsngi ilçedesin sen aynı ilçe çıkmayız herhalde😊😉
Esrayalciin canım bende 33+4 günlük hamileyim. Fırat Memorial da Burhan özele gidiyorum. Şuançok memnunum. Yanlış hatırlamıyorsam 27. Haftalara kadar aynı hastanede neval hanıma gittim ama kanamam olduğunda bile arasam ulaşamadım hiç sekreterini arasam dahi. sonrasında neval hanıma ulaşamayınca Burhan bey olduğu için ona gittik ve ilgi alakası bilgisi çok memnun etti. Muayene ücreti neval hanıma göre daha düşük. Eşim polis olduğu için 160 lira veriyoruz ama normalde 200 sanırım inşallah doğumumuzda rahat geçer. Doktor çok önemli ama iyi araştır memnun kalmadığın takdirde değiştir hemen benden tavsiye 🤗
Zeyn_09 merhabalar ya bende neval hocaya gidiyorm sona yaklastik artık gece dogum olsa vs gelmez diye çok korkuyorum umarım o derece ilgisiz değildir