Happyprincess Feridearslantas1 insan sabırsızlanıyor valla🤗🤗 Şuan şeyi düşünüyorum nasıl bisey çıkcak 🤣🤣😂
Happyprincess Haticerkan aynen öyle çok bunaldım kendim kiloluyum üstüne 10 11 kilo aldım . Sıcak basıyor. Suniyle başlatsalar mantıklı olur mu ki sorsam doktora
Haticerkan Happyprincess suni sanci normal sancıların iki katı diye duydum en iyisi beklemek benek doğum zamanını kendi belirliyor Allahın izniyle az daha sabır canım bide devlet hastanesine gidiyorsan kendi sancılarımız gelmeden bise yapmıyorlar bi sorun olusmayana kadar
Happyprincess Nonisa açılma olmadan suni verirler mi ki. Bende doktoruma sorayım diyorum .37 de rahimde yumuşama var denmişti
Feridearslantas1 Happyprincess Hahahha bende hep dua ediyorum insallah bana benzer diye esime de benzesin istiyorum ama bazi yerleri benimki zenci gibi de biraz😆😂
Seymasezer Happyprincess 38+4 gelmeye niyeti yok benmde ve catı muayenesi henüz olmadm doğum anında yapıcak sanırım 🤦🏻♀️
Happyprincess Seymasezer hayırlısıyla gelsin yavrularımız. Son zamanlar gerçekten bunaltıcı yoruldum bedenen
minnaginannesi Happyprincess bizimde ayni canim pazartesi 39 oluyor. Daha dogrusu 39 u doldurup 40 tan gun aliyor. Ama bizde de belirti yok. Hafif gelen agrilar disinda.
Happyprincess minnaginannesi doğsun da dört gözle bekliyorum. Son zmanlar bedenen çok yoruldum ve yoruluyoruz
Happyprincess Feridearslantas1 Yaaa ortak yapım ama insan kendisine benzemesini istiyor 🤗🤣😂Ben sadece burnu eşime benzemesin istiyorum 🤣😂😂
Tugce35 Benim de son 8 gün hiç belirti yok nst sancı çıkmıyor buğün belimde bi agrı başladı hafif kasıklarımda
Feridearslantas1 Happyprincess Bende sadece esmerligini aslinda esmer de guzel mesela gorumcem ayni esime benziyir cok guzel hem esmer ama tipa tip aynilar Ama bana beyaz bebekler daha tatli geliyor hayirlisi olsun insallah saglikli olsunda kime benzedigi onemli deil😊
Ftma_izmr Happyprincess hahaha o burun meselesi bizde de var ama 4 d boyutlu resimde gördüğümüz kadarıyla burun baba yani illa benziyorlar 😅😅
Aylanur_1 Happyprincess beni bel ağrısı öldürüyor sağ tarafından giriyor giriyor devamli ne olacak halimiz 🤣
Happyprincess Aylanur_1 Ayyy yeminle ağrım olsa da diye bekliyom🤦♀️🤦♀️ Sanki hamileliğin balayı zamanları olur ya 4 5 6.aylar durumlar o şuan
Aylanur_1 Happyprincess Rabbim yardımcımız olsun düşünsene beraber gidiyormusuz doğuma aynı gün doguruyormusuz 🤣