Happyprincess Durumlar ne kızlar ? Gelmeye niyetleri yok gibi hiç bir belirti de yok. 😶😶 Pazartesi 39 haftalık olcaz.
Tugbaiklima Happyprincess yarın 38 haftalık olacağız sürekli yalancı sancılar icerisindeyim . Çatı ağrısı müthiş oturup kalkmakta zorlaniyorum ama hala gelen giden yok 🤦♀️ nst ye bağlanınca da hiç bişey çıkmıyor 😐
Aylanur_1 Happyprincess aynıyız bizde pazartesi 39 oluyoruz ama hiç bir belirti yok sadece belim ağrıyor oda oraya ağırlık veriyorum diye 😁
1004nese Happyprincess benim de 5 kizlar bebeğim.bugun hep bir yere toplanıyor ve nefesim kesiliyor doğum belirtisi olabilir mi acaba ☺️
Happyprincess Tugbaiklima ne ağrı ne sızı hiç bişey yok 🤦♀️🤦♀️ Nst bağlanınca çocuk sertleşip toplanıyor buda sancı olarak yansıyor. Pazartesi kontrol var inşallah açıklık kontrolü yaparlar diye bekliyorum
Tugbaiklima Happyprincess Keşke bende de azıcık şancı gözükse 😂 hayırlısı inşallah o zamana kadar da biraz açılma falan olur . Zamanımda da insallah gelir sağlıcakla 🤲
Happyprincess Aylanur_1 ayyy valla 40 ı geçecek diye korkuyorum. Bunaldım artık kendimde kiloluyum ağırlık çok zor geliyor 🤦♀️
Aylanur_1 Happyprincess beni bel ağrısı öldürüyor sağ tarafından giriyor giriyor devamli ne olacak halimiz 🤣
Happyprincess Haticerkan Oyyy Oyyy doldurmuşsun haftanı 🤭🤭 Durum ne gösteriyor normali bekleyecek mi doktor
Haticerkan Happyprincess pazartesi gel dedi diyorum bakalım cnn normal görünüyordu herşey ınsalalh daha fazla beklemem iyice ağırlaştım toplamda 11 kilo aldım ama sanki dünya var uzerimde
Happyprincess 1004nese valla benim sürekli toplanıyor nst ye bağlıyken de sertleşip toplanmıştı bi baktım sancı 50 80 olmuş. Halbuki 20 saniye sürüyor ağrı yok sızı yok.
1004nese Happyprincess nst oldu fakat 2kere falan bukadarr değildi sabahdan bu yana böyle 15 dk bir toplanıyor pazartesi kontorulum var bakalım sancım yok ne oalcak bilmem hayırlısı olsun hepimiz için
Happyprincess Tugbaiklima ahh yavrum benim toplanması sancı çıkıyor nst de. Hayırlısıyla gelsin tüm bebişler. Bende 37. Haftada rahimde yumuşama var denmişti
Happyprincess Haticerkan aynen öyle çok bunaldım kendim kiloluyum üstüne 10 11 kilo aldım . Sıcak basıyor. Suniyle başlatsalar mantıklı olur mu ki sorsam doktora
Nonisa Happyprincess Son 3 hiç bir belirti yok arada bir giren adet sancısı gibi ağrıdan başka 😪 Sonum suni olacak sanırım bebeğimin suyu azalmış doktor bugün bile yatış verebilirim demişti. Pazartesiye kadar bekleyebiliriz dedi bugün
Happyprincess Nonisa açılma olmadan suni verirler mi ki. Bende doktoruma sorayım diyorum .37 de rahimde yumuşama var denmişti