Kursadbudak Merhaba sevgili anne adayları,nasipse doğumumuz agustos ayında olucak bebek tam orta bir zamanda doğuyor kıyafet alışverişini yazlık mı kışlık mı 03 3 6 ay nasıl almalıyım?
Vefa83 Kursadbudak Allah saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin.bendede 24 agustos hiçbişey almamışım daha
Minik_kalp44 Bende ağustos sonu malatyada olcam bende bakayım.🤗 bi de çok alma diyorlar neler almak lazım ilk hamilelik tecrübesizim
Cigdem_01 benim de temmuz da ama zaten 3 aylik kiyafetler hep uzun kollu zaten üşür yeni dogan diyorlar birde yelek giydirilebilir cokta üşuümez sanirimn ekim gibi daha da kalin olabilir
Sedley Kursadbudak Benimde 18 Ağustos gözüküyor yenidoğanları ince alırım diyorum kasım ayında 3 aylık olursa 3,6 ayları uzun ve kalın almayı düşünüyorum ben. Henüz hiçbişey almadım 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤣🤣
Aysenurtimurcin Sedley aynen bende öyle düşündüm şu e bebekteki 5 al 4 öde badiler çok iyi oluyo yıka yıka giydir
Marryy Kursadbudak benimde doğumum Ağustosta yazlık almayı hiç düşünmedim yeni doğan bebeklere mevsim ne olursa olsun uzun giydirilir o yüzden çok kalın ya da çok ince olmayan uzun kollu badi ikili takım falan aldım
Tgbanne Kursadbudak çocuklar cabuk büyüyor , bence 3-4 tane 0-3 ay tulum alın , 5-6 tane de 3-6 ay alın . NEDEN DERSENİZ COCUK CABUUK BÜYÜYOR
Tgbanne Kursadbudak sizin dikkat etmeniz gereken şey , sıcak olacağı için pişik yapmaması için pişik kremi . Çünki hava sıcak olacak , teni çoook hassas , o yüzden pişik olabilir
Tgbanne Kursadbudak e bebekten müslinler var ince battaniye gini hafif şeyler var , terletmeyecek onlara bakabilirsiniz
[silindi] Ağustos sonuna kadar cıbıl cıbıl geziyor bebekler ☺️ 24 temmuz doğumlu kızım biz Eylül ortasına kadar tek zıbın la gezdirdik evde dışarı çıkacağımız zaman altına ince Bi alt üstüne ona keza kısa kolluyla gezdi ☺️
Pearly Kursadbudak benım mayıs doğumlu canım hıc kısa kollu almadım. Usur dıye. Kıfayetlerını penye olarak sectım onun inceliği ona yeter dıye dusundum.